Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca z gatunku" wczesne czerwone - jeszcze zdążę".
Zupełnie na serio za takie numery powinien być dożywotni zakaz sądowy prowadzenia pojazdów mechanicznych. Nie chodzi o ukaranie sprawcy, tylko o ochronę społeczeństwa.
Gówno prawda, to wygląda jak rondo i raczej na pewno jest rondo, frajer po skręcie w lewo na rondzie powinien się zatrzymać, bo zazwyczaj nie ma się pierwszeństwa po takim manewrze, a ten rura. Żadne późne, po prostu przepierdolił na czerwonym. Starczy Wieśniak, albo niedzielny kierowca, dla nich ronda to czarna magia
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
Nic dodać ,nic ująć.
Rozumiem gdyby dziecko same wstało, bo ciężko maluchowi nakazać aby leżało do czasu przyjazdu karetki, ponieważ gowniaki nie są w stanie wysiedzieć w miejscu nawet 3 sekund, no ale samemu pionizowac...
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
Co Ty pierdolisz. 100% za tę sytuację ponosi WYŁĄCZNIE ojciec i niezależnie od tego jakie są przepisy. Chyba, że dla tego debila ważniejsze jest kto ma rację i mandat dla kierowcy, a nie czy jego dziecko żyje czy nie.
A pierdolisz .. kierownik powinien dostać odznaczenie jakieś za próbę eliminacji kolejnego bachora.
Miałem ostatnio podobną sytuację. Jedzie facet z +- 5 letnim synem na rowerze i mają czerwone światło. Dzieciak jakieś 3m przed ojcem - nie wyhamował miał biegowke przodem wjechał mi przed autem - że mam sam dziecko to przewidziałem całą sytuację ale kurwa mać. Środek Wrocławia. Przecież dziecko nie myśli - puści hamulec "dla zartu" - trzeba pilnować.
Kierowca powinien miec zarzut usilowania zabojstwa. .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów