Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
[ Dodano: 2024-09-23, 16:07 ]
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
Może tatuś miał ją w appce?
te skrzynki energetyczne to jakis sadol tam wkopał
Pewnie tak, ale akurat w tym przypadku nie miały żadnego wpływu na sytuację. Bo skoro czerwonego przed oczami nie zauważył, to dziecka na chodniku tym bardziej.
Jako rowerzysta, gdzie w tym kraju jest obowiązkowa karta rowerowa i ubezpieczenie OC?
Nie ma a powinno być. Z telemetrią że takie dziecko miało 10 lat czy nie.
Dzieci do lat 10 mogą poruszać się jednośladem tylko w towarzystwie opiekunów, w dodatku tylko po chodniku lub drodze dla pieszych. Z kolei młodzi rowerzyści, którzy skończyli 10 lat, a nie mają jeszcze 18, do samodzielnej jazdy potrzebują karty rowerowej. Zazwyczaj mają możliwość wyrobienia jej w szkole. Wymaga to znajomości podstawowych przepisów oraz opanowania umiejętności praktycznych.
Tak że ojciec winny bo niebulionowa a kierowca także bo na czerwonym wjechał.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaZupełnie na serio za takie numery powinien być dożywotni zakaz sądowy prowadzenia pojazdów mechanicznych. Nie chodzi o ukaranie sprawcy, tylko o ochronę społeczeństwa.
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
Pierdolisz bzdury. Ulice są dla samochodów. Takie wypadki są właśnie przez takich baranów, ktorzy tego nie rozumieją. Może kiedyś zrozumiesz jeśli znajdziesz się w takiej sytuacji jak ten kierowca. Każdy popełnia błędy i każdemu może się to przytrafić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów