Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nu3ns napisał/a:
byloohohohoho
Zaraz warna dostaniesz za bezpodstawne podp🤬lanie na mendowni.
clio napisał/a:
Zaraz warna dostaniesz za bezpodstawne podp🤬lanie na mendowni.
tak właśnie... za dawanie na psy od razu c🤬j w dupę

noz plecy piach w oczy i c🤬j w dupe ta, na poczekalni wczoraj widzialem autor po niezbyt udanym temacie pewnie go wyj🤬, warn za spostrzegawczosc? dzieki

nu3ns napisał/a:
warn za spostrzegawczosc? dzieki
![]()
nie za spostrzegawczość, tylko za brak linka do oryginału

Za humor z demotywatorów i innych joemonsterów powinni tutaj wbijać na pal. I tyle z mojej strony.
Masakra..czuje że i sadistic zostaje atakowany przez dzieci Neo...

BornOfHope napisał/a:
Masakra..czuje że i sadistic zostaje atakowany przez dzieci Neo...
O mnie mówisz?
clio napisał/a:
O mnie mówisz?
A widzisz tu inną osobę która jest winna za ten post.?

BornOfHope napisał/a:
A widzisz tu inną osobę która jest winna za ten post.?
Czym sobie zawdzięczam, młodsza koleżanko?
Było 3 razy! Wyp🤬olić!

wy modzi to jakies kompleksy macie:P sami sobie warny podawajcie i usuncie swoje posty bo : a)niska wartosc intelektualna b) nie na temat c) nic nie wnosza do tematu.
a co do tego ze ktos nie wklejal linka to tylko wy modzi macie tak rozlegla wiedze jak szukac w tym syfie, bo nigdy mi sie nie udalo nic znalezc po tagach tutaj.
koniec oftopa
a co do tego ze ktos nie wklejal linka to tylko wy modzi macie tak rozlegla wiedze jak szukac w tym syfie, bo nigdy mi sie nie udalo nic znalezc po tagach tutaj.
koniec oftopa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie