📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nic nie robią bo doszli do wniosku, że kremacja na miejscu to dobry pomysł na tani pogrzeb.
zdun napisał/a:
Ciekawe czy daje jak z grilla czy jednak inaczej.
Ponoć do dzisiaj się smaży.
Jak chcesz poniuchać to wrzuć kostkę masła do na grilla i delektuj się wspaniałym aromatem spalenizny, jebie jak z bakutilu.
mianas napisał/a:
co tam wody nie mają ?
Ty tak na serio xd??? To śmiało polej sobie.. Tylko lej tak abyś strumienia wody nie przerwał
Pajan napisał/a:
Myślisz, że w tm przypadku woda w czymś pomoże? Nie.
Będzie bardziej chrupiący i przy okazji ktoś się załapie do pary
mianas napisał/a:
co tam wody nie mają ?
Kolega specjalista budowlaniec się smaży. Widzę, że kolega specjalista strażak pędzi z pomocą
przez tego sadistica zryło mi banie, zawsze gdy przejeżdżam widlakiem pod kablem ( ktorego i tak nie ma szans dosięgnąć ) widły do ziemi i pełna koncentracja czy w niego nie zajebie. Już pominę fakt że to kabel telefoniczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów