📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten gruby to idzie jakby miał osraną zbroję jeszcze przed wybuchem.
Juzwa napisał/a:
Ten gruby to idzie jakby miał osraną zbroję jeszcze przed wybuchem.
Bo się zesrał. Potem spierdolił a uwolniony metan pierdolnął
To nie piec a raczej garownik!
Na początku przeczytałem pies zamiast piec. I wyobrażałem sobie ze pies goszczą cos i piekarz go dopadnie...A la bombowy piec spoko...jak to wyjechało to pomyślałem wlazł tam czy coś...cofnolem zrealizowałem tytuł i ten no bum bum..
Nie ma się co śmiać, mi tak rozdęło piekarnik, na szczeście straty to tylko stara kuchenka, kilka szafek obok i naczynia. Nawet okno zostało w całości.
Jaki był powód?
No proszę, dziadek oszukał przeznaczenie, postałby tam jeszcze parę sekund i nie byłoby wesoło
Nic sie nie stało poprostu gotowe, w biedronkach to tak cicho mruczy a tutaj porzadnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów