📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oby mu kiedyś chleba brakło i z głodu zdechł.
widać że umysłowo nieco ociężali,nawet do pakowania średnio się nadają
Zapewne jemu inni takie same "dowcipy" robią kiedy wpierdziela swoje żarcie
zwierzęta, to max co mogę powiedzieć
Halman napisał/a:
mmmm.. niezapomniany smak indi...
Właśnie miałem pisać ze to Indie. Oni nie są ciapaci tylko gównaci. A co do autora tego czegoś. Suborg myślisz że w polskich piekarniach jest lepiej? Nie wiesz ile razy jadłeś chlebek czy bułeczkę z podłogi, z dodatkiem spermy czy śliny. Te Hindusy i tak pieczywko traktują dobrze.
baronturbina napisał/a:
Właśnie miałem pisać ze to Indie. Oni nie są ciapaci tylko gównaci. A co do autora tego czegoś. Suborg myślisz że w polskich piekarniach jest lepiej? Nie wiesz ile razy jadłeś chlebek czy bułeczkę z podłogi, z dodatkiem spermy czy śliny. Te Hindusy i tak pieczywko traktują dobrze.
Częściej miałem problemy żołądkowe w Egipcie (jedząc w hotelach), niż w Indiach.
htp napisał/a:
Częściej miałem problemy żołądkowe w Egipcie (jedząc w hotelach), niż w Indiach.
W Egipcie czy Maroko wpierdalałem na ulicy i nic. W Polsce kupiłem kebab i sranie jak stad do cało dobowego Hahaha
baronturbina napisał/a:
W Egipcie czy Maroko wpierdalałem na ulicy i nic. W Polsce kupiłem kebab i sranie jak stad do cało dobowego Hahaha
Też kiedyś ledwo zdążyłem do domu po kebabie w śródmieściu Warszawy. A nie było daleko
htp napisał/a:
Też kiedyś ledwo zdążyłem do domu po kebabie w śródmieściu Warszawy. A nie było daleko
Polecam maka na Zachodnim. Cztery dni sraczki i trzy kilo mniej z odwodnienia.
nebelwerfer napisał/a:
zwierzęta, to max co mogę powiedzieć
Nie, to pod ludzie. Zwierzęta jak sobie mają coś opierdoić, to zazwyczaj to po prostu zjadają. Widziałeś żeby lew ocierał sobie antylopę o kant dupy przed zjedzeniem? Nie sądzę, takie zwyczaje to raczej tylko u pod ludzi, więc z łaski swojej odpierwiastkuj się już od tych zwierząt bo to z dupy porównanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów