Ostatnio przeglądając internet natrafiłem na ciekawą historię o pewnej zwyrodniałej, nazistowskiej kur^ie polecam
Ostatnio przeglądając internet natrafiłem na ciekawą historię o pewnej zwyrodniałej, nazistowskiej kur^ie polecam
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę. Czyli według Ciebie po Wołoszańskim nikt już nie ma prawa do stworzenia coś w ten deseń?
A pierdolisz, czasem przychodzi coś z niczego jakaś myśl w trakcie kręcenia nie trzeba się do tego przygotowywać bo to jego blog i on decyduje co i jak. To nie jest telewizja. Na tym polega vlog na spontanicznym gadaniu na luzie o pierdołach jak przy piwie z kolegami...@SgtPepper1942 - problem w tym, że zanim się coś wyprodukuje trzeba się do tego przygotować - tak jak nie można być czyścicielem szyb w drapaczach chmur jeżeli ma się lęk wysokości, nie można być dobrą dziwką albo zbieraczem miedzi kablowej jeżeli nie potrafi się dobrze opędzlować druta tak nie można prowadzić programu jeżeli nie ma się dykcji, a tym bardziej jeżeli ma się problemy z koncentracją. Przygotowanie materiału do programu to druga sprawa, jeżeli chcesz kogoś zainteresować tym co masz do powiedzenia, zwłaszcza w tematyce historycznej, to musisz znaleźć jakiś content którego nie wyczytasz sobie w wikipedii, jakąś ciekawostkę albo własne odkrycie czy choćby przemyślenie. Aż żal tracić 13 minut na oglądanie gościa który nie tylko nie potrafi się wysławiać ale także nie potrafi zainteresować odbiorcy niczym co ma do przekazania.
a dzisiaj jak myślicie co przeciętna rodowita szwabka najchętniej zrobiłaby z polkami w szwabii
Mydło i kiełbasę bo mają chujową?
A całość filmiku niestety nudna, trochę mało faktów, a dużo ogólnikowego mówienia. No i sposób opowiadania jakoś mało porywający. Po minie gościu przypominał chłopa, który stracił robotę, przepił dom i żona go zostawiła, a następnie po kilku głębszych postanowił nagrać film. Już wolę Polimaty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów