📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to jest humor, nie to co ten zjebany halman.
Jechałem kiedyś do roboty (centrala sieci sklepów DIY,, kiedyś tam pracowałem) i leciało to tylko w wykonaniu bloodhound gang. Drę ryjca z wokalistą, dojeżdżam na miejsce a tam konsternacja, bo właśnie się dowiedzieli, że jeden z naszych hipermarketów cały w ogniu... Niby nie ma nic wspólnego, ale takie prywatne skojarzenie z tym tekstem
Marcello3031 napisał/a:
Jezu usuń konto kobieto
Odwal się od niej, fajne filmiki wrzuca. Jak masz lepsze to wyślij, a jak nie znasz żadnych ciekawych to cichosza
rafalzmarek napisał/a:
I to jest humor, nie to co ten zjebany halman.
Nie wymawiajmy tego imienia. Sam wiesz kto jest jak dziecko, którego nikt nie lubi, które nie dostało zaproszenia na imprezę urodzinową - przyjdzie i tak, a potem nasra do basenu, byle dostać dwie minuty atencji.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
O kurwa, rzadko się zdarza, żeby podkład muzyczny tak pasował
Pięknie opanowana sytuacja przez Pana, bez zbędnego darcia ryja i paniki. Gdyby tam były same damy to puściłyby chatę z dymem.
gitówa a nie gituwa, naucz się kurwa odmieniać słowa nie występujące w słowniku
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów