Nie jest to może najpiękniejsza kobieta jaką widziałem, ale nie jest też najgorsza. O ile polaczki mogą jeszcze trochę wybrzydzać, bo w PL też ładnych jest całkiem sporo, to już jak mieszkasz w GB, DE lub NL to taka kobieta to sex bomba twoich marzeń...
Tymczasem na Ukrainie i w Rosji tępi debile z krzywym ryjem (pewnie pili białą farbę w dzieciństwie zamiast mleka) mają OD GROMA przepięknych dziewczyn, które przebijają swoją słowiańską urodą WSZYSTKO, co widzimy na co dzień, a są traktowane słabo, nie szanowane itp.
Byłem na wakacjach na Krymie ostatnio, w mieście Gurzuf (takie słowiańskie San Tropez
) i rozmawiałem z naprawdę ślicznymi dziewczynami. Powiedziały mi bardzo ciekawe rzeczy typu "faceci na Ukrainie nigdy nie kupują dziewczynom prezentów, bo są skąpi, ciągle je zdradzają i kręcą z 3-4 na raz". Na dodatek jak stwierdziłem, że na Ukrainie Polacy mają respekt!!! O ile cała Europa Zachodnia uważa nas za brudasów i meksyk europy, to Ukraińcy uważają nas za bardzo bogaty i dostatni naród i szanują nas ( loool)