📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jedno trzeba Amerykanom przyznać, samochody to mają solidne. Wyobrażacie sobie takiego tucznika w Polsce na 20 letnim golfie? Zapadłaby się w nim robiąc jeszcze dziurę w asfalcie.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Kupuje w ciemno jak to przetrwał.
Chyba Toyota Prius...
PanFajek napisał/a:
Miejsce akcji Los Angeles. Pani Lizzo miała załamanie nerwowe.
Wściekliznę raczej.
Nie wiem czy to nie czyni z tej veganskiej lewicowej Toyoty egz do kasacji. Przecież dotykał ją tłuszcz zwierzęcy. Proszę o wypowiedź pedałów nie jedzących mięsa.
Nie wiem czy to nie czyni z tej veganskiej lewicowej Toyoty egz do kasacji. Przecież dotykał ją tłuszcz zwierzęcy. Proszę o wypowiedź pedałów nie jedzących mięsa.
Toyota jest zajebiscie amerykańska, jak Polskie było Deaewoooooo
Geraldinio napisał/a:
Jedno trzeba Amerykanom przyznać, samochody to mają solidne. Wyobrażacie sobie takiego tucznika w Polsce na 20 letnim golfie? Zapadłaby się w nim robiąc jeszcze dziurę w asfalcie.
Toyota jest zajebiscie amerykańska, jak Polskie było Deaewoooooo
Powiedzmy że potrącić tego mastodonta sam bym się bał, ale do kurwy nędzy, czemu nie wjebal gazu do dechy w momencie jak była na dachu?!
Zaćmienie panoramicznego dachu .
JebacPiSForever napisał/a:
Zaćmienie panoramicznego dachu .
Przez dach to zobaczył czarną dziurę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów