📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Los bywa okrutny. Nie dość że motopizda to jeszcze leśna.
To jakby dziecko z zespołem Downa miało jeszcze wodogłowie.
Wiewór napisał/a:
Los bywa okrutny. Nie dość że motopizda to jeszcze leśna.
Autyzm i mukowiscydozę hahaahah autyzm to ponoć po szczepionkach.
Zajebista pasja, a z was to zawistne pedały
Myślałem że pojedzie na pełnej na dòł,ale wymiękł.
A pierdolicie stulejarze. Wiecej niszczycie glebe wypierdalajac peta, niż oni jezdzac po lesie. O las dbaja leśnicy, (tak wiem zaraz sie ekozjeby zlelca i beda mowic, ze wycinaja biedne drzewa) a wy chuja sie znacie, zaden z lesniczych nie mowi chirurgowi jak ma operowac. Do czego zmierzam? Do tego, ze moj stary jest lesniczym w Beskidach i taki motopizd jest tam duzo, ale maja swoje trasy i jest jedna zasada (nie jezdzic kurwa po rezerwacie) no i wiadomo po "młodnikach" czyli swiezo zalesionym lesie. Tak zalesionym bo kornik drukarz odjebał taka impreze, ze gdyby nie lesnicy to bysmy mieli lasy jak na południu Europy.
Ps:dorzuce ze taka motopizda zadzwonila w nocy do strazy lesnej, ze drzewo podpierdalaja
Ps:dorzuce ze taka motopizda zadzwonila w nocy do strazy lesnej, ze drzewo podpierdalaja
kacper060 napisał/a:
O las dbaja leśnicy, (tak wiem zaraz sie ekozjeby zlelca i beda mowic, ze wycinaja biedne drzewa)
A miasto sprząta zikit i mpo to sraj na chodniku.
A kurwa nie wycinają? Ty chodzisz czasem do lasu? Idź i zobacz co PiS odpierdala z wycinka. Okradają nasze lasy i wywożą je do Szwecji i Niemiec. Tak szkopy i Szwedzi swoich nie wycinają bo im szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów