18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Polska jest krajem, który ma swoją złą jak i piękną historię. Jednak sport... to dla Polski coś niezwykle cennego! Polski sport przeżywał tak jak i nasza ojczyzna, smutne i piękne chwile. Tych pięknych chwil jest po prostu tysiące... W tym filmie pokazałem niektóre z wielu niesamowitych chwil, gdyż w jedynym krótkim filmie nie pomieściłoby się tyle chwil, które zapadły nam w pamięć. Oby Polska co roku cieszyła się z pięknych sukcesów sportowych we wszystkich dyscyplinach. My Polacy, bądźmy dumni, że wśród 38 milionów mieszkańców Polski są ludzie, którzy dostarczają nam te chwile radości, dumy i łez szczęścia. CHWAŁA IM ZA TO!
PS. Słowa nie moje

Zgłoś
juki 2012-12-15, 18:00 9
Zabraklo tego. Troche tematu sie tyczy.

Zgłoś
koc 2012-12-15, 18:02
Polacy to dobrzy sportowcy ale nie w nodze
Zgłoś
pati609 2012-12-15, 18:08 1
jest siatkówka jest piwo ;>
Zgłoś
Nerd 2012-12-15, 18:15
Co to za nuta z 0:07?

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
Uncle 2012-12-15, 18:21 3
Początek filmiku, CIARY!
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-15, 18:25 1
co jak co ale Adam Malysz wzbudzal swojego czasu chyba najwieksze emocje

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Bachowski 2012-12-15, 18:57
Dobry filmik ale bardziej zjebanego kawałka nie mogłeś wybrać. Dobrze że ten hymn na początku to nie w wersji Górniakowej.
Zgłoś
Zigucci 2012-12-15, 19:00 3
Aż mi się łezka zakręciła, jak Kowalczyk wyruchała Bjergenobota !!
Zgłoś
Lares86 2012-12-15, 19:01
Za tą "jakość" filmiku powinni ci jaja utnąć zaraz przy kręgosłupie.
Zgłoś
atr 2012-12-15, 19:05 3
tacy kurwa patrioci, a hymnu nawet nie znają. ciary to mnie przechodzą jak słyszę to jebane "póki"
Zgłoś
longlong7 2012-12-15, 19:17
no pewnie, możemy sobie tylko wspominać
Zgłoś
w................5 2012-12-15, 19:51
najmniej sukcesów w pierdolonej nożnej a zawsze podaje się informacje z kopaniny jako pierwsze w wiadomościach -,- żenada. Miejmy tyle jaj jako kraj by odpuścić sobie sporty, w których dajemy dupy.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-15, 19:54
juki napisał/a:

Nie zabrakło. Hymn z początku filmiku to właśnie wykonanie kibiców acapella z Ligi Światowej ze Spodku.

A co do filmiku to właśnie hymn z początku + dalsza część i łezka pociekła Tylko nie wiem co macie w głowach. Taki wspaniały temat, a Wy nawet przy tym potraficie się kurwa kłócić i wybrzydzać, że piłki nożnej nie powinno być.
Zgłoś
MareKSG 2012-12-15, 20:00
Szkoda, że odeszły w niepamięć mecze Górnika w europejskich pucharach...
Zgłoś
ukcioo 2012-12-15, 20:00
juki napisał/a:

na samym poczatku jest, a ty kurwa mowisz ze zabraklo? ja pierdole
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów