18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Polska jest krajem, który ma swoją złą jak i piękną historię. Jednak sport... to dla Polski coś niezwykle cennego! Polski sport przeżywał tak jak i nasza ojczyzna, smutne i piękne chwile. Tych pięknych chwil jest po prostu tysiące... W tym filmie pokazałem niektóre z wielu niesamowitych chwil, gdyż w jedynym krótkim filmie nie pomieściłoby się tyle chwil, które zapadły nam w pamięć. Oby Polska co roku cieszyła się z pięknych sukcesów sportowych we wszystkich dyscyplinach. My Polacy, bądźmy dumni, że wśród 38 milionów mieszkańców Polski są ludzie, którzy dostarczają nam te chwile radości, dumy i łez szczęścia. CHWAŁA IM ZA TO!
PS. Słowa nie moje

Zgłoś
djoshin 2012-12-15, 14:30 6

to było coś
Zgłoś
piter71 2012-12-15, 14:34 10
wszystko okej, ale po co Ci piłkarze tutaj. wśród takich mistrzów marni kopacze którzy nic nie wygrali od 30 lat. A tak by the way chyba pomyli sie tobie portale. co to ma wspolnego z tym ?
Zgłoś
wasssuuup 2012-12-15, 14:37
Trzeba się cieszyć z tego co było i z nadzieją wyczekiwać kolejnych takich momentów Przynajmniej wtedy można zapomnieć o tym co się dzieje naprawdę w tym kraju
Zgłoś
Fatum93 2012-12-15, 14:39
piter71 napisał/a:

wszystko okej, ale po co Ci piłkarze tutaj. wśród takich mistrzów marni kopacze którzy nic nie wygrali od 30 lat. A tak by the way chyba pomyli sie tobie portale. co to ma wspolnego z tym ?

1 piwo dałeś 4 otrzymałeś, z ciebie widzę to prawdziwy sadol, chyba prędzej tobie się portale pomyliły.
Zgłoś
vass 2012-12-15, 14:41
Paru sukcesów brakuje, ale i tak piwko leci
Zgłoś
piter71 2012-12-15, 14:50
widać ze krytyka na niektórych nie działa korzystnie:)
Zgłoś
aveyron 2012-12-15, 16:25
ja tam wiążę zajebiste nadzieje z Rafałem Dobrowolskim, jest łucznikiem w stelli (kielce) który co prawda nie wygrał olimpiady w Londynie ale tam właśnie zdobył rekord Polski! jest bardzo pozytywnym kolesiem - znam go osobiście...

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
PiotrTAG 2012-12-15, 16:32
Jestem fanatykiem piłki nożnej,ale z kawałek z Justyną mnie normalnie wzruszył.
Zgłoś
Szczerbi20 2012-12-15, 17:28
Zgodnie z tytułem to film dla mnie zaczyna sie od 7:01
Zgłoś
Boss-man 2012-12-15, 17:33
Aż mnie ciarki przeszły...

...siedzę na klopie i walę kac kupę pewnie dlatego
Zgłoś
dajerym 2012-12-15, 17:41
chyba pomyliłem portal
Zgłoś
666masakra 2012-12-15, 17:54 3
Polacy to zajebisty narod, mowie to jako emigrant kurwa. Mamy klimat, rywalizujemy ze soba w chuj, to jest dosc zjebane ale jak przychodza czasy ze ostro dostajemy po pizdzie to sie potrafimy tak zjednoczyc i madrze wspolpracowac, moglibysmy rozjebac kazdy narod! Chuj ze offtop sportowy, taka refleksja mnie wziela!
Zgłoś
MIhau_ 2012-12-15, 17:57
Jakosc na poziomie filmu nagranego kalkulatorem i konwertowanego lodowka.
Zgłoś
blapel 2012-12-15, 17:59 2
Zdecydowanie za dużo piłki nożnej, w której tak naprawdę nic od lat nie osiągnęliśmy poza kilkoma bramkami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów