Ciekawe jak Ona to robi, swoja drogą jeśli to dzięki wyćwiczonym mięśniom to takie piersi to skarb nad skarby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nic tylko wsadzic miedzy cyce i powiedziec "no to jedziesz" xD
seppukux3, pokaż albo GTFO!
seppukux3 -- jak tak potrafisz to nagraj i wrzuć
hm... to co hiszpan jak ta lala
pewnie że silikon. Piersi nie da się wyćwiczyć do tego stopnia, nie tworząc z nich dwóch płaskich kamieni. Przecież piersi to w dużej mierze tkanka tłuszczowa.
bo silikon da sie wycwiczyc... kobieto, kurwa, mysl!pewnie że silikon. Piersi nie da się wyćwiczyć do tego stopnia, nie tworząc z nich dwóch płaskich kamieni. Przecież piersi to w dużej mierze tkanka tłuszczowa.
gargeliach napisał/a:
Wydaje mi się, że to jest fake.
dupa a nie fake. wiekszosc srednio umiesnionych facetow tak potrafi, to co za problem, zeby zrobila tak kobieta, jesli tylko ruszy dupe sprzed lustra i troche pocwiczy
Wydaje mi sie, że to na serio silikony, widziałem już taki filmik jak babka z silikonami tak robi. Ale chyba można tak zrobić każdym cycem to jest kwestia praktyki ;>
ona ma kolczyki w sutach i troszke sznureczka i kogos do pociagania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów