Może nikt tu nie ginie a film aż prosi się o kosz za epicką muzyke czy brak sadystycznej treści aczkolwiek pokazuje on właśnie naszego ducha do walki, zapału Narodowego jaki żywimy do kibicowania i do sportu w którym sami odnosimy wielkie sukcesy, chociażby w siatkówce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Propaganda sukcesu trwa.
Achh, pokażcie jacy to jesteście sadystyczni i napierdalajcie dalej na Reprezentację i wszystko inne, ciekawe czy będziecie tacy "twardzi" jak kiedyś coś osiągną (wiem, nigdy nic nie osiągną) ale jak wygramy z San Marino - naszymi grupowymi rywalami na ME - nagle wszyscy będziecie kochać naszych piłkarzy. Huj, mnie się film podoba, prawie się zesrałem.
hejtować to można tutaj tvp, która zrobiła ten filmik.
Który jest po prostu plagiatem tego, który był zrobiony przed meczem z Rosją
Który jest po prostu plagiatem tego, który był zrobiony przed meczem z Rosją
Kurwa "Piłka nożna sportem narodowym" ktoś kiedyś rzekł... chuj, dupa cycki. Fajnie było ale Euro się skończyło. Pokazaliśmy klasę jako organizatorzy i jako kibice. Lecz proszę nie pierdolcie mi tu kurwa o tym jak grała nasza reprezentacja. Mamy kilku dobrych piłkarzy oczywiście ale drużyny nie sklecimy jeszcze długo i zamiast promować inne sporty w których mamy w chuj więcej sukcesów to dojebali się do tej nożnej i będą ładować kasę ile tylko się da. I jeszcze ten PZPN... jak i widzę z tym świniakiem (lato) na czele to rzygam...
I
Ot tak sobie trochę pomarudziłem.
I
Ot tak sobie trochę pomarudziłem.
Jest jedno czego i ruscy i niemcy mogą mi zazdrościć, tego że urodziłem się Polakiem
a gdzie natalia siwiec? co to za film wogole?
Aj tam pierdolicie, mecze jak mecze nic specjalnego nie wiedziałem o tych całych meczach dopóki 30 minutowe reklamy mnie nie wkurwiły. Wina nie leży po stronie PZPN'u tylko piłkarze to cioty grać nie potrafią.
Two Steps from Hell - Heart of Courage oraz Hans Zimmer - Time. Dziękuje, dobranoc.
Krew mnie zalewa jak pomyślę że budowaliśmy heroiczną pracą stadiony, drogi, mosty, że zobowiązania finansowe będziemy spłacali przez kolejne lata z podatków za które mogły by się uczyć nasze dzieci a ci partacze nie wyszli nawet z grupy
A najbardziej mnie wkurwia to, że wszyscy oni dostali za to pieniądze wraz ze smudą na czele. I to takie jakich większość z nas nigdy nie zarobi..
żal.. żal .. żal..
PS. filmik świetny i gratulacje dla autora
A najbardziej mnie wkurwia to, że wszyscy oni dostali za to pieniądze wraz ze smudą na czele. I to takie jakich większość z nas nigdy nie zarobi..
żal.. żal .. żal..
PS. filmik świetny i gratulacje dla autora
moim zdaniem wcale nie wina piłkarzy że nie wyszliśmy z grupy tylko tego pajaca smudy. Idiota nie wiedział że zmiany można zrobić a jak wiedział to nie wiedział jakie. Jeszcze na koniec powiedział że on zrobił wszystko jak należy i żadnych błędów nie popełnił. Pieprzony lamus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów