Może nikt tu nie ginie a film aż prosi się o kosz za epicką muzyke czy brak sadystycznej treści aczkolwiek pokazuje on właśnie naszego ducha do walki, zapału Narodowego jaki żywimy do kibicowania i do sportu w którym sami odnosimy wielkie sukcesy, chociażby w siatkówce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
3 chujowe mecze, a film, jakbyśmy co najmniej skolonizowali Aldebarana (gwiazda)
Smuda, nie Smuda, z gówna bata nie ukręcisz - ja oczywiście również jestem przeciwnikiem Herr Franza, ale nasi piłkarze poza trójką z Borussi i bramkarzami nic nie prezentują.. Oczywiście podczas filmiku ciarki na całym ciele, ale teraz zakasać rękawy i do roboty, bo na ten moment taka Ukraina czy też Anglia rozjeżdża Nas w pył.
Cebe napisał/a:
MiOglądając ten filmik... ciary na całym ciele.
Tak właśnie manipuluje się muchami
W końcu nie możemy być najlepsi we wszystkim
Fakt, że w piłkę nożna to nasi grać nie umieją - w reprezentacji, rzecz jasna, bo już w swoich klubach błyszczą (to mnie zawsze dziwiło, ale ja się nie znam), ale bramka Błaszczykowskiego - miód-malina, jeden z najpiękniejszych goli na tych mistrzostwach. Liczą się małe rzeczy
Emerytowany saren
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów