Może nikt tu nie ginie a film aż prosi się o kosz za epicką muzyke czy brak sadystycznej treści aczkolwiek pokazuje on właśnie naszego ducha do walki, zapału Narodowego jaki żywimy do kibicowania i do sportu w którym sami odnosimy wielkie sukcesy, chociażby w siatkówce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No Polaczki można fapować
Mimo tego, że nam nie poszło, w nożną jesteśmy słabi, to każdy nasz mecz był czymś wielkim, ta atmosfera. Oglądając ten filmik... ciary na całym ciele.
Cebe napisał/a:
Mimo tego, że nam nie poszło, w nożną jesteśmy słabi, to każdy nasz mecz był czymś wielkim, ta atmosfera. Oglądając ten filmik... ciary na całym ciele.
Gdybys byl Hiszpanem to chyba bys sie zesral ze szczescia.
Oj tam pierdolicie smuty. Ja do polskiej reprezentacji podchodziłem bardzo sceptycznie. Ale powiem szczerze ze jestem w szoku chłopaki naprawdę ładnie grali i nie pierdolcie, że nie, bo z taką grą powinniśmy wyjść z grupy. Niestety zabrakło nam trochę szczęścia.
up
huj że ładnie grali jak przejebali całe to euro i skończyli jako najgorsi ze wszystkich. a szczęścia to zabrakło grekom żeby nas totalnie upokorzyć. też z nadziejami patrzyłem na to wszystko ale po prostu się strasznie rozczarowałem. jak i reszta narodu pewnie
huj że ładnie grali jak przejebali całe to euro i skończyli jako najgorsi ze wszystkich. a szczęścia to zabrakło grekom żeby nas totalnie upokorzyć. też z nadziejami patrzyłem na to wszystko ale po prostu się strasznie rozczarowałem. jak i reszta narodu pewnie
Miało być tak pięknie,a skończyło się kurwa jak zawsze..Jebać pzpn!!!
PZPN, PZPN jebać jebać PZPN !!!!!
A i tak Rosja największym przegranym naszej grupy, więc nie chrzańcie. BTW: za to siatkarze to mistrzostwo galaktyki i okolic.
Ale to już było i nie wróci więcej... a można było!!!
Alik napisał/a:
Oj tam pierdolicie smuty. Ja do polskiej reprezentacji podchodziłem bardzo sceptycznie. Ale powiem szczerze ze jestem w szoku chłopaki naprawdę ładnie grali i nie pierdolcie, że nie, bo z taką grą powinniśmy wyjść z grupy. Niestety zabrakło nam trochę szczęścia.
No rozjebałeś system. Ładnie grali ? Tą bezradność nazywasz ładną grą ? Nasz zespół grał tragicznie, choć było kilka dobrych momentów. Wytlumacz mi skoro grali tak ładnie to czemu zajęli ostatnie miejsce w najsłabszej grupie ? Szczęscie mówisz ? Szczęścia to może zabraknąć przy strzale karnego a nie przy kurwa 3 meczach. Po chuj ich usprawiedliwiacie na siłe ?. Zjebali, grali chujowo i tyle, stało się. Po co na czarne mówić białe....
proteusx,
Duch walki objawiający się w dopingowaniu, a nie w samej walce... Mógłbym prosić o wytłumaczenie? W dopingowaniu to się objawia raczej wsparcie dla "swojej" drużyny moim zdaniem.
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Cytat:
pokazuje on właśnie naszego ducha do walki
Duch walki objawiający się w dopingowaniu, a nie w samej walce... Mógłbym prosić o wytłumaczenie? W dopingowaniu to się objawia raczej wsparcie dla "swojej" drużyny moim zdaniem.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Alik napisał/a:
sory Ty pewny jestes ze ogladales te same EURO co reszta kraju? Polacy ladnie grali przez pierwsze 20-40min kazdego meczu a pozniej to totalna klapa co pokazali... strasznie duzo osob spiewalo nic sie nie stalo.. wlasnie ze sie kurwa stalo polacy zjebali to tak koncertowo ze masakra.... nie rozumiem czemu dalej sie tak jaracie tym mnie osobiscie wkurwilo ze pilkarze wzieli ta wyplate... powinni oddac ja na jakas szkolke dla mlodzierzy albo zainwestowac w sprzet dla najbardziej potrzebujacych klubow... otworzcie oczy polska pilka jest na fatalnym poziomie a teraz jak jeszcze fornalik zostal trenerem to ja pierdole nie chce ogladac nastepnych porazek....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów