A niby tenis jest nudny i mało emocjonujący
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak, to było ekscytujące
Tenis to sport dla ludzi inteligentnych Inteligencji proszę nie mylić z sadisticowymi gównogimbusami !!!
up@ O tak najwyższy z umysłów, pozwól mi zgłębić sekret przewrotności i sprytu, który posiadł ten wybitny zawodnik... Uderzając pod jajami.
I na huj to tutaj wstawiasz? Co to ma wspólnego z sadistikiem?
i w tym momencie janowicz rzuca rakiete zaczyna plakac, przeklinac i mowic ze to wszystkich wina, ze nikt mu nie powiedzial ze tak mozna i przez to nie odebral tej pilki...
chyba jedynymi nudniejszymi sportami od tenisa są tylko curling i jazda konna. ziewłem.
I takie gówno na sadisticu...
Tenis to sport dla ludzi inteligentnych.
Wybacz kolega ale nawet w "prostackiej" piłce nożnej jest więcej skomplikowanych elementów niż w odbijaniu piłeczki rakietami...
Wybacz kolega ale nawet w "prostackiej" piłce nożnej jest więcej skomplikowanych elementów niż w odbijaniu piłeczki rakietami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów