I przypieczętowanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
a on mu nie przyjebal w ucho? toz to chyba jeszcze bardziej na deski kładzie
Sam kopniak go ogłuszył, dokończył go tymi cepami na ziemii... Kurwa, ale go pokaralo. A wlaśnie, można by tak więźniów agresywnych wysyłać na sparingi z takimi kozakami, facet kogoś znokautuje, specjalnie nie potrenuje, ale co komuś da po ryju to jego. I ja chętnie bym oglądał, bo przecież i tak płacę na tych darmozjadów. A co by było, gdyby znalazł się taki koleś co by jeszcze dał mu rade?
Soczyste, jedno z takich o których marzy się od dzieciństwa
vitor sie wspina a wydawało by sie ze juz dawno po nim !!!!
youtube.com/watch?v=sGD0qxRSmjU
youtube.com/watch?v=sGD0qxRSmjU
"Sam kopniak go ogłuszył, dokończył go tymi cepami na ziemii... Kurwa, ale go pokaralo. A wlaśnie, można by tak więźniów agresywnych wysyłać na sparingi z takimi kozakami, facet kogoś znokautuje, specjalnie nie potrenuje, ale co komuś da po ryju to jego. I ja chętnie bym oglądał, bo przecież i tak płacę na tych darmozjadów. A co by było, gdyby znalazł się taki koleś co by jeszcze dał mu rade?"
A żebyś się powalił albo ktoś z Twoich bliskich gamoniu myślisz że każdy który siedzi jest najgorszym przestępcom?
A żebyś się powalił albo ktoś z Twoich bliskich gamoniu myślisz że każdy który siedzi jest najgorszym przestępcom?
@Eliot Imperio: więzień jak jest agresywny, to choćby największy kozak był, to jak dostanie kilka razy pałką to szybko pokornieje, nie mówiąc o tym, że go muszą wynosić bo o własnych siłach nie każdy wychodzi
Dyadya_Sasza napisał/a:
@Eliot Imperio: więzień jak jest agresywny, to choćby największy kozak był, to jak dostanie kilka razy pałką to szybko pokornieje, nie mówiąc o tym, że go muszą wynosić bo o własnych siłach nie każdy wychodzi
w grupie lub ze sprzętem to każdy chojrak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów