Gdyby ktoś chciał zobaczyć na żywo to jest to wiadukt w Austrii na drodze między Klagenfurtem a Grazem Nie gwarantuję, że ta cysterna będzie jeszcze atrakcją, ale przecież zawsze może się trafić coś nowego. Może nawet ktoś nakręci materiał własny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gdyby ktoś chciał zobaczyć na żywo to jest to wiadukt w Austrii na drodze między Klagenfurtem a Grazem Nie gwarantuję, że ta cysterna będzie jeszcze atrakcją, ale przecież zawsze może się trafić coś nowego. Może nawet ktoś nakręci materiał własny
HAL9000/2,
Kierowca podobno przeżył, ale jakby miał jeszcze w lotto wygrać to byłby kurwa farciarz roku.
Kierowca podobno przeżył, ale jakby miał jeszcze w lotto wygrać to byłby kurwa farciarz roku.
Oszukał przeznaczenie.
Ja tam kurwa z nim do samolotu bym nie wsiadł
Ja tam kurwa z nim do samolotu bym nie wsiadł
ok. 35sek ale wcześnie też widać w głębi gdzie za tydzień będzie ciągnik siodłowy do nabycia
Dupa, a nie Austria. To Bułgaria.
fakt. pl/ wydarzenia/swiat/bulgaria-przerazajacy-wypadek-na-autostradzie-z-udzialem-cysterny/dv85q75
fakt. pl/ wydarzenia/swiat/bulgaria-przerazajacy-wypadek-na-autostradzie-z-udzialem-cysterny/dv85q75
pewnie zlapal kapcia na pierwszej osi, ale pewnie jakis ekspert nam sie tu wypowie, ktory gra w euro truck symulato/r
Pasowałaby ta lokalizacja:
Bebresh viaduct of motorway Hemus.
Droga Austriacka, ale ciężarówka Australijska, to materiał jeszcze pamiętał pole grawitacyjne z fabryki.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
a kierowca gdze... wyskoczyl gdzies na chwilke co ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów