📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
faktycznie pierwszy filmik lepiej oglądać bez dźwięku - ja słuchałem i czuje się tak jakby mi ktoś śrubokrętem w uchu grzebał... dalej słyszę ten dźwięk...
Ciekawe jaka odmiana jest na 2gim filmiku?
Piwo za przyrodę i za ostrzeżenie przed tym shitem z pierwszego filmiku
Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
łooo ale krzok ! masakra jak wywaliło
dawaj więcej niech sie hejterzy pospianja pod Twoimi filmikami
Dopiero po jakichś 4 minutach się zorientowałem co to za roślina ^^ Czy kto lubi czy nie, pierwszy film jak dla mnie urywa dupę.
Super, że palisz i w ogóle, ale tak szczerze to huj kogo to obchodzi? Idąc tym tropem każdy piwosz ma się jarać jak rośnie chmiel i ślinić się do monitora jak pies Pawłowa? Nie kurwa, ale marihuana jest nielegalna i trzeba się chwalić, jaki to ja nie jestem JP i na każdym kroku zaznaczać jak to ja nie pierdole prawa. Zrozumcie w końcu, że nie jesteście fajni - to wygląda jak gimbusy mażące po murach śniegiem w sprayu "CHWDP", "Facetka od przyry to debil" i oczywiście potem wrzucające na fejsika pamiątkowe zdjęcie przy swoim "dziele".
Palcie nawet liście kasztanowca, wciągajcie proszek do prania, ale nie chwalcie się tym.
I nie pierdolcie, że trawka jest zdrowa, w przeciwieństwie do alkoholu, bo skoro jebie wam się w mózgu, to nie może się obejść bez skutków ubocznych dla układu nerwowego.
Palcie nawet liście kasztanowca, wciągajcie proszek do prania, ale nie chwalcie się tym.
I nie pierdolcie, że trawka jest zdrowa, w przeciwieństwie do alkoholu, bo skoro jebie wam się w mózgu, to nie może się obejść bez skutków ubocznych dla układu nerwowego.
Mervil napisał/a:
Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
Znaczy Twoja mama też przegląda sadistica, i boisz się, żeby Ci tego nie zabroniła ze względu na rozpowszechnianie pokus narkotykowych? Nie podoba się, to nie oglądaj jak widzisz jak się zaczyna filmik matole
@up up krótlo zwiężle i na temat: nie chcesz palić to nie pal ale jeśli nie masz pojęcia to poprostu zamknij mordę i idż sobie kupić browar albo co tam chcesz ale nie komentuj nie mając zielonego pojęcia.Na sadolu jest wiele takich gimbów jak ty którzy drą japę "A o ćpuny" itp. ale tak naprawdę mają 14 lat i tlko mocni gdy w necie przykozaczyć mogą.
druga choineczka idealna na święta
RapujacyToster,
Po pierwsze nie mam 14 lat, po drugie o marihuanie wiem na pewno więcej, niż ty, bo moja wiedza nie ogranicza się do czytania składu domestosa na kiblu.
A 90% ludzi, którzy piszą posty typu "kozak w necie, pizda w świecie" zazwyczaj sami mają po 12 lat, a ich dupy przez osiedlowych kumpli mają średnice większą niż studzienki kanalizacyjne.
Po pierwsze nie mam 14 lat, po drugie o marihuanie wiem na pewno więcej, niż ty, bo moja wiedza nie ogranicza się do czytania składu domestosa na kiblu.
A 90% ludzi, którzy piszą posty typu "kozak w necie, pizda w świecie" zazwyczaj sami mają po 12 lat, a ich dupy przez osiedlowych kumpli mają średnice większą niż studzienki kanalizacyjne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów