18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Piękno natury ;)
k................o • 2012-12-16, 23:16
Tak jak obiecałem dodaje więcej enjoy

Pierwszy oglądać bez dźwięku bo srubstep.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nostres 2012-12-16, 23:43 4
faktycznie pierwszy filmik lepiej oglądać bez dźwięku - ja słuchałem i czuje się tak jakby mi ktoś śrubokrętem w uchu grzebał... dalej słyszę ten dźwięk...
Zgłoś
m................L 2012-12-17, 9:31 1
Ciekawe jaka odmiana jest na 2gim filmiku?
Zgłoś
kluch 2012-12-17, 9:55
piękna natura z jebaniem kłody w tle
Zgłoś
Anper 2012-12-17, 18:30 2
Nie śróbstep tylko Deep Dubstep ignorancie.
Zgłoś
k................1 2012-12-18, 15:08 1
Piwo za przyrodę i za ostrzeżenie przed tym shitem z pierwszego filmiku
Zgłoś
Mervil 2012-12-18, 15:22
Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
Zgłoś
K................u 2012-12-18, 16:01
łooo ale krzok ! masakra jak wywaliło
Zgłoś
solton021987 2012-12-18, 16:12 1
dawaj więcej niech sie hejterzy pospianja pod Twoimi filmikami
Zgłoś
Cezarry 2012-12-18, 16:55 1
Dopiero po jakichś 4 minutach się zorientowałem co to za roślina ^^ Czy kto lubi czy nie, pierwszy film jak dla mnie urywa dupę.
Zgłoś
Kalibur 2012-12-18, 18:22
Super, że palisz i w ogóle, ale tak szczerze to huj kogo to obchodzi? Idąc tym tropem każdy piwosz ma się jarać jak rośnie chmiel i ślinić się do monitora jak pies Pawłowa? Nie kurwa, ale marihuana jest nielegalna i trzeba się chwalić, jaki to ja nie jestem JP i na każdym kroku zaznaczać jak to ja nie pierdole prawa. Zrozumcie w końcu, że nie jesteście fajni - to wygląda jak gimbusy mażące po murach śniegiem w sprayu "CHWDP", "Facetka od przyry to debil" i oczywiście potem wrzucające na fejsika pamiątkowe zdjęcie przy swoim "dziele".
Palcie nawet liście kasztanowca, wciągajcie proszek do prania, ale nie chwalcie się tym.
I nie pierdolcie, że trawka jest zdrowa, w przeciwieństwie do alkoholu, bo skoro jebie wam się w mózgu, to nie może się obejść bez skutków ubocznych dla układu nerwowego.
Zgłoś
timmy77 2012-12-18, 19:48
Mervil napisał/a:

Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.

Znaczy Twoja mama też przegląda sadistica, i boisz się, żeby Ci tego nie zabroniła ze względu na rozpowszechnianie pokus narkotykowych? Nie podoba się, to nie oglądaj jak widzisz jak się zaczyna filmik matole
Zgłoś
RapujacyToster 2012-12-18, 20:31
@up up krótlo zwiężle i na temat: nie chcesz palić to nie pal ale jeśli nie masz pojęcia to poprostu zamknij mordę i idż sobie kupić browar albo co tam chcesz ale nie komentuj nie mając zielonego pojęcia.Na sadolu jest wiele takich gimbów jak ty którzy drą japę "A o ćpuny" itp. ale tak naprawdę mają 14 lat i tlko mocni gdy w necie przykozaczyć mogą.
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-12-18, 20:40
druga choineczka idealna na święta
Zgłoś
Kalibur 2012-12-18, 21:23
RapujacyToster,
Po pierwsze nie mam 14 lat, po drugie o marihuanie wiem na pewno więcej, niż ty, bo moja wiedza nie ogranicza się do czytania składu domestosa na kiblu.
A 90% ludzi, którzy piszą posty typu "kozak w necie, pizda w świecie" zazwyczaj sami mają po 12 lat, a ich dupy przez osiedlowych kumpli mają średnice większą niż studzienki kanalizacyjne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem