Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Piękno RWD
Imie_jego_44 • 2015-01-17, 18:51
Gdyby Bóg popierał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach!

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
Zgłoś
J................r 2015-01-17, 18:59
To lepsze RDW czy 4x4 ?
Zgłoś
Imie_jego_44 2015-01-17, 19:13
JADoktor, RWD jest dla prawdziwych kierowców bo wymaga umiejętności i nie wybacza błędów, zupełnie odwrotnie AWD, które daje niedzielnym kierowcom wrażenie, że są królami szos.

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
- Sejmlog.pl
Zgłoś
Gwardek 2015-01-17, 19:30 48
Imie_jego_44 napisał/a:

JADoktor, RWD jest dla prawdziwych kierowców bo wymaga umiejętności i nie wybacza błędów, zupełnie odwrotnie AWD, które daje niedzielnym kierowcom wrażenie, że są królami szos.

Nie zesraj się tam
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-01-17, 19:34 121
Imie_jego_44 napisał/a:

Trzeba być dobrze pierdolniętym, żeby oceniać umiejętności kierowcy po tym, jaki ma napęd w samochodzie....

"Prawdziwych kierowców" RWD z reguły widzę tak:

Wyjeżdża z posesji swym E36 97 rok pizda jazgot i ryk aż do najbliższego zakrętu...Po czym spokojnie powolutku go pokonuje i od nowa pizda aż do najbliższego skrzyżowania.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Imie_jego_44 2015-01-17, 19:37
crossdressphyxia, taka prawda, pizdki w rurkach boją się RWD bo wymaga umiejętności.
FWD czy AWD nie są tak efektywne i nie dają tyle frajdy, ale też wymagają mniejszego skilla w sytuacjach granicznych.

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
- Sejmlog.pl
Zgłoś
Gwardek 2015-01-17, 19:40 40
Imie_jego_44 napisał/a:

crossdressphyxia, taka prawda, pizdki w rurkach boją się RWD bo wymaga umiejętności.
FWD czy AWD nie są tak efektywne i nie dają tyle frajdy, ale też wymagają mniejszego skilla w sytuacjach granicznych.

Czy ja dobrze zrozumiałem? Według ciebie 4x4 jest mniej efektywne niż rwd? Jeśli tak, to beka z ciebie i chuj ci na grób za pisanie farmazonów
Zgłoś
michciur 2015-01-17, 19:42 1
2 Up. Tyś kurwa widział RWD w rozregulowanym Maluchu... Prawdziwy kierowco Ty . Zapamiętaj sobie że żaden samochód nie wybacza błędów to raz... a dwa Rwd tak samo jak Awd jest do opanowania przez zwykłego Kowalskiego.
Zgłoś
Imie_jego_44 2015-01-17, 19:43
Gwardek, to w takim razie dlaczego w F1 czy w Le Mans i innych motosportach używa się RWD?

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
- Sejmlog.pl
Zgłoś
Tamaryszek 2015-01-17, 19:48 8
@up Imie_jego_44
Ty się popukaj w czoło gamoniu.
Pewnie, jak ktoś jeździ autem z napędem na przód to pizda. Wolne żarty, sam pewnie jeździsz jak większość z nas przeciętnym autem typu Astra bo tanie i całkiem solidne. Jednak za monitorem onanizujesz się pisząc bzdety, które mają nam dać do zrozumienia że Ty taki bogaty i w dodatku świetny kierowca. Ciekawe w takim razie co taki bogacz jak Ty robi w sobotę wieczorem przed kompem.

FILIUS SALAX QUOT MULIERIUM DIFUTUIST - Synu rozpustny ile kobiet wydymałeś?
Zgłoś
Gwardek 2015-01-17, 19:48 9
Imie_jego_44 napisał/a:

Gwardek, to w takim razie dlaczego w F1 czy w Le Mans i innych motosportach używa się RWD?

To ty mi powiedz czemu 90% rajdówek ma 4x4? Porównaj sobie prędkość wchodzenia w ciasne zakręty subaru imprezy i jakiejkolwiek bety. A tak, zapomniałem. Bety w rajdach jeżdżą od święta i bez większych sukcesów...
Zgłoś
jedi007 2015-01-17, 19:58 2
cda.pl/video/22293a0/Oranie-z-Audi-Quattro
Zgłoś
Dziku11 2015-01-17, 20:00 5
4 minuty z życia chuj strzelił a tak w nawiązaniu do tematu to, co za różnica czy auto przednio, tylno albo z napędem na cztery koła byle aby do celu bezpiecznie dojechać. A i nie posrajcie się z tymi umiejętnościami bo tak naprawdę to gówno nie umiejętności. Przejedźcie kilka odległości od ziemi do księżyca, przez liczmy kilkanaście lat bez ani jednego mandatu, bez ani jednej stłuczki ba nawet bez gwałtownego hamowania i jeszcze zahaczając o Rosję to są dopiero umiejętności a nie wchodzenie jakimś gównem co za nie bym nawet pięćdziesięciu groszy nie dał jak bym je miał w zakręty wodząc dupą jak połowicznie sparaliżowany pies zadupczający po piłeczkę.
Zgłoś
J................r 2015-01-17, 20:33 1
@jedi007
przynajmniej wiadomo do czeo nadaje sie Audi
Zgłoś
Dziamian 2015-01-17, 21:38
ja mogę powiedzieć, że do rwd trzeba mieć się na baczności, wiem to z własnego doświadczenia po tym jak przesiadłem się po 8 latach na tył napęd, druga kwestia, to po prostu brak strachu jak się chce efektownie latać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów