jedna osoba zginęła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oni w Rosji maja kurwa obowiązek mieć te kamery czy jak?!
Nie pojmuję kretynów, którzy biorą się za wyprzedzanie kolumny aut i nie kontrolują tego, co się dzieje z przodu.
Nikt mu nie bronił wyprzedzić ciężarówkę, ale do cholery, zorientowałby się, czy w ogóle może.
No i najlepsze, zauważył, że coś się święci, dał po heblach i zamiast wrócić na swój pas, to idzie do lewej krawędzi...
Nikt mu nie bronił wyprzedzić ciężarówkę, ale do cholery, zorientowałby się, czy w ogóle może.
No i najlepsze, zauważył, że coś się święci, dał po heblach i zamiast wrócić na swój pas, to idzie do lewej krawędzi...
Autorze jak mówisz, że jedna osoba zginęła, to mam nadzieje, że jakimś cudem ten skurwol co wyprzedał kolumnę. Ale szczerze wątpie, szkoda, że przez takich tępych gnoji giną niewinni ludzie.
nie dziwi was to czemu zawsze ktoś akurat ma włączoną kamerkę i nakręca tego typu wypadki....
jak już ktoś zginął, to w tym aucie na który najechał Transit. Ta w ogóle to po cholerę tyle w zimę zapierdalać? Nie można jechać 50, 60km/h po drodze, gdzie na poboczach leży śnieg, a na asfalcie lód? Ten wyprzedzający kretyn na 100% miał 100km/h na liczniku.
mam nadzieje ze idiota ktory chcial wyprzedzic ta ciezarowke zostanie sparalizowany do konca zycia....
wypadek - ford tranazit - frędzle w środku kolor złoty, ludzie rozmawiają przez telefon,
To nie Ford Transit tylko GAZ Gazela, zbudowany na Transicie IV generacji
@up
W końcu Rosja^^
Z drugiej strony nie tylko Rosja takie rzeczy odpierdala. Każdy naród to robi. Tak apropo kamerek. Oni te kamerki kupują żeby w razie wypadku było widać kogo wina. Za dużo było tępaków polujących na idiotów...
W końcu Rosja^^
Z drugiej strony nie tylko Rosja takie rzeczy odpierdala. Każdy naród to robi. Tak apropo kamerek. Oni te kamerki kupują żeby w razie wypadku było widać kogo wina. Za dużo było tępaków polujących na idiotów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów