📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakbym słyszał takie pierdolenie z głośnika to pewnie sam bym zajebał barana w ścianę
Elegancko się do trumny złożył .
Ale ten dzwon to wmontowany tam (wmiksowany) czy tak się akurat złożyło? Hindusy, arabusy i chinole to są mistrzowie takich akcji just-in-time. A to idzie drogą i mu łeb utnie, a to w maszynę wkręci, a to się ciężarówka pełna cegieł przewróci...
@up wlasnie mialem pisac, ze czekam na expertow, ratownikow medycznych, ktorzy by nie dotykali ziomeczka, rozgoniliby tlum, teren otoczyli taśmą "do not cross" zawiadomiliby szpital oraz prosbe o wyslanie smiglowca a w miedzyczasie przygotowaliby by jakiś heliport, odpalili race oraz nadawali morsem wiadomość w 10 językach...
PhantomMask napisał/a:
No patrz a twoja stara dalej łazi
Wiesz czemu dziś nie ruchałem, bo twoja stara ma dziś nockę.
octave25 napisał/a:
Złośliwa szkapa, do utylizacji.
Konie są bardzo płochliwe, a zawodnik/zawodniczka przyniosło i trzymało coś w rękach (trofeum?) i dopiero tuż przed ciosem przekazało innej osobie. Koń zareagował na "coś dziwnego" po prostu. Coś jak czarnuch na nakaz pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów