Vinterlandet napisał/a:
@up
To szerokokątny obiektyw barani łbie, który ma specjalne zastosowanie w tego typu zdjęciach- nie jest to efekt dodany później. Poza tym te fotografie są bardzo dobre technicznie, ale lepiej być NafazowanymKolesiem i pierdolić kocopały bez jakiekolwiek wiedzy. W sumie, to domena Sadola.
Dzięki stary aczkolwiek zakompleksione łby nie mające żadnego życia prócz hejtowania w necie właśnie siedzą po drugiej stronie monitora. Barany brak wam po prostu podstawowej wiedzy a to takie POLSKIE co zawsze powtarzam HEJTOWAĆ!
Ale z drugiej strony nie oczekuję, że ktoś tu będzie miał jakiekolwiek pojęcie o kompozycji zdjęcia, kadrowaniu, proporcjach a sprzęcie jaki obecnie wykorzystuje się do robienia zdjęć. Niektórzy zatrzymali się chyba na kodaku, który dostali na komunię. W sumie to wisi mi zdanie, które nie jest podparte w żaden sposób konstruktywną krytyką.
Człowiek często stara się pokazać coś fajnego i zarazem nasze dziedzictwo jadąc na drugi koniec polski a jakiś lebiega nie mający wiedzy wypowie się tak, że ręce opadają
Chcesz hejtować ? Śmigaj na pudelka a jak zaczniesz robić coś swojego to wtedy ja to ocenię ale większości po prostu nie stać na przejaw jakiejkolwiek pracy tudzież pasji.
Dla zainteresowanych mam zdjęcia wnętrz i na pewno się pojawią