nie ma wypadku ale jest coś lepszego... to uczucie którego doświadczą tylko nie liczni tylko ci co są naprawdę pojebani którzy mają jaja by odpierdolić taki szajz dziękuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może i ma jaja, ale na 100% ma brak mózgu
jedno otwarcie drzwi i po jajach
Na początku jeszcze jako tako jechał, ale potem pokazał jakim jest idiotą. Mało nie zabił człowieka w 1:05
To nie jest motocyklista, to jest frajer, który nie liczy się ze swoim i CUDZYM życiem. Jak ma tak jeździć, to niech się rozpierdoli nie robiąc krzywdy nikomu. Będzie filmik na harda.
Oglądałem z nadzieją że ktoś przynajmniej drzwi otworzy. Zawiodłem się.
nie mylcie 'posiadania jaj' z głupotą...w moim toku myślenia taka jazda jest irracjonalna. Wolę spokojnie sobie żyć robiąc inne rzeczy, które nie są tak ryzykowne i które w sekundę nie pozbawią mnie życia (nie, nie siedzę całe życie przed kompem. Spokojne życie =/= siedzenie w domu). Sama jazda na motocyklu jest okej. Każdy ma swoje zajawki i nie mam nic do motocyklistów, ale tacy debile drogowi jak ten na filmie powinni się wybić sami bez narażania życia innych.
O Boże! Debil! Morderca! Ktoś przecież mógł wysiąść z auta! Mógł kogoś zabić!
Ale w sumie fajnie przejechał.
Ale w sumie fajnie przejechał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów