📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Chuj że jeżdżą lexami,pytanie tylko z czego to utrzymują.
Mentorstajl napisał/a:
Chuj że jeżdżą lexami,pytanie tylko z czego to utrzymują.
Z renty mocherow
ze skrajności w skrajność. Tak jakby były dwie możliwości. Kościół albo pedały, transy, muzułmanie i aborcja. Co za zjeby genetyczne. Chyba Ci pedofile z za ambony wam już mózgi wyprały historiami o ziomku co zamieniał wode w wino i o ziomku co 10 mln zwierząt na statek, który sam zbudował zapakował Węże dogadały się z królikami, antylopy z tygrysami i pająki z muchami. Po za tym pingwiny i niedźwiedzie polarne dawały rade w tym samym klimacie co kangury i misie koala. Fuck logic!
Tylko jakby ktoś powiedział: "Polaczki to pijaki złodzieje, mordercy i gwałciciele" pierwszy byś wyjechał z tekstem, że to stereotyp hehehe. Dorośnij
Mam nadzieję, że ten Ziomek sprzed 2000 lat jeszcze Cię dotknie osobiście Ja i wielu ludzi, których miałem okazję poznać mamy to za sobą. Z tego co wiem, nie choruję na żadną chorobę psychiczną.
SalvaCzoko napisał/a:
Nie ma to jak pedofil, spasiony, wożący się wozem za kilkaset tysięcy i mówiący o biedzie w kraju, patologia.
Tylko jakby ktoś powiedział: "Polaczki to pijaki złodzieje, mordercy i gwałciciele" pierwszy byś wyjechał z tekstem, że to stereotyp hehehe. Dorośnij
Mortalisrox napisał/a:
chuj z tym że to poprostu jakiś ziomek wiezie księdzy na kolędę, jebnę napis na czerwono i powyzywam kościół ku uciesze gimbazy. Wypierdalaj spowrotem do afryki jebany arabie.
A może ten ziomek nie wozi ich na kolędę,tylko po prostu stoi tam i wali konia ?
kuźwa niech mają już sobie te lexusy i rolexy czy co oni tam jeszcze posiadają w swych posiadłościach , ale niech nie narzekają że pieniędzy nie mają i jeszcze chcą kase z rządu !!! Zamiast na kolędach zbierać pieniądze to powinni dawać tym najbiedniejszym !!! AMEN !!!
-Kurwa, mam na 6 w niedzielę do roboty
-Co ty gadasz, robisz na czterobrygadówce?
- Nie, księdzem jestem.
Badummmtsssss
-Co ty gadasz, robisz na czterobrygadówce?
- Nie, księdzem jestem.
Badummmtsssss
koliberk napisał/a:
jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Nie pierdol. Ludzie zdychają z głodu, a te kurwy się Lexusem wożą.
Poza tym nie mówi się "do kurwy", a "na kurwy" albo po prostu "poruchać". Teraz katole mają kontrast w formie brudasów w chustach i pierdolą "lepsze to niż tamto" - ani to ani tamto! Ludzie, otwórzcie oczy!
Wybierać miedzy Duchownymi a fanatykami to jak wybory mniejsze zło a wybierasz tak na prawdę to samo LUDZIE obu trzeba się pozbyć najlepiej zacząć od opinii społecznej .
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Kiliberk:
Daje glowe ze studiujesz na KUL'u. Nie wierze ze ten komentarz ma tyle piw..
Co do sensu jakiejkolwiek religii wypowiadac sie nie bede, jezeli w dzisiejszych czasach ktokolwiek chodzi do jakiegokolwiek kosciola, to oznacza ze jest zwyklym baranem i nie chce mi sie nawet tutaj rozwijac tego wywodu. Zeby chociaz ofiarowali swoje pieniadze biednym, zamiast kupowac sobie nowe lexusy... To bym to przemilczal i w pewnym stopniu uszanowal, ale teraz? Ku*wa rozejrzyjcie sie wokol, czy dzis naprawde ktos jeszcze wierzy w to ze kosciol chce komukolwiek pomoc? Kosciol istnieje sam dla siebie, i tylko sobie dogadza. Jakie trzeba miec pieniadze i jak bardzo trzeba byc zepsutym tlumaczac co niedziela ludziom ze wszystko czego Jezus oczekuje to milosci do siebie i bliznich, i musimy zrzec sie dobr doczesnych na rzecz zycia wiecznego w niebie, po czym pakuje grube dupsko do lexusa RX za 300.000zł? Ku*wa czy to jest dla Was normalne? Wg mnie bedac ksiedzem ktos ofiaruje swoje zycie Jezusowi oraz swoim bliznim braciom, i powinien zyc bardzo skromnie. jezeli juz wierzycie w te klamstwa to trzymajcie sie tego ok?
Czym maja sie wozic pytasz Kiliberk ty je*any ślepy katolu? Moze tym co normalni ludzie, Czyli skoda lub passatem za 20.000zł? No chyba ze w Twojej Polsce wszyscy woza sie autami za 300.000zł, pech chcial ze ja mam stara beemke za 15.000zl, pewnie powiesz ze jestem niewierzacy i Bozia nie dala mi łaski bogactwa...Nikt nie kaze im jezdzic polonezem ale wozic sie nowym RX'em? To fura dla obrzydliwie bogatych. Jasna cholera ktos tutaj chyba minal sie z powolaniem... No chyba ze powolanie traktujemy jako sposob na lekkie zycie, wtedy wszystko gra. Pedlastwo chamstwo i zlodziejstwo, tym jest dzisiejszy kosciol jezeli zdjelibysmy z niego falszywa otoczke.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów