📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w środku pewnie jakiś uchodźca. Ale swoją drogą dobry patent na zdalnie sterowaną bombę na lotnisku.
to trzeba wysłać do fundacji Nautilius... zrobią o tym materiał na miarę Zdanów...
"Zaginiony bagaż ryśka pjetró kiedy zdradzał żonę będąc w samolocie i sejmie w sylwestra jednocześnie - historia prawdziwa"
Książka dostępna w dobrych księgarniach od 30 czerwca.
Walizka spierdala, bo się zorientowała, że na naklejce znajdują się litery "WAW".
Velture napisał/a:
"Zaginiony bagaż ryśka pjetró kiedy zdradzał żonę będąc w samolocie i sejmie w sylwestra jednocześnie - historia prawdziwa"
Nawet do tematu do zapierdalającej przez lotnisko walizce musiałeś wjechać z polityką i spierdolić klimat?
tranzystor napisał/a:
Nawet do tematu do zapierdalającej przez lotnisko walizce musiałeś wjechać z polityką i spierdolić klimat?
Gdzie ty widzisz politykę w moim poście? Napisałem o osobie publicznej, że zdradza żonę i tyle. Nie wymieniłem żadnej partii ani nic związanego z polityką a wyłącznie moje potępienie do zdradzania żony i kłamania.
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
@velture fakt o którym piszesz poza tym mówi, że Rysiu nie jest ciepłym. A tak odwrotnie. Dlaczego kaczka nie leci na sylwestra z dupą na ciepłą wyspę. Powodów można wymieniać tysiące, od tgo że nie zna języków, nie umiałby se na lotnisku bez niani poradzić.Po to,że nie lubi laseczek
Velture napisał/a:
Gdzie ty widzisz politykę w moim poście? Napisałem o osobie publicznej, że zdradza żonę i tyle. Nie wymieniłem żadnej partii ani nic związanego z polityką a wyłącznie moje potępienie do zdradzania żony i kłamania.
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Ta osoba jest osobą publiczną, bo jest politykiem, więc wmieszałeś politykę. Zanim zaczniesz swoje "górnolotne" wywody i "żarty", to zastanów się najpierw, czy ma to jakikolwiek związek z tematem.
@up
Jakbym sobie robił jaja z aktora to mieszałbym w to branżę filmową?
Czy może jakbym się śmiał z kierownika na stacji Orlenu to mieszałbym w to branżę paliwową?
Puknij się jasiu i wstawaj bo się zesrałeś.
Czy może jakbym się śmiał z kierownika na stacji Orlenu to mieszałbym w to branżę paliwową?
Velture napisał/a:
@up
Przestań się pogrążać, bo od jakiegoś czasu robisz z siebie coraz większego debila. Czy kilka wirtualnych piwek od gówniarstwa i kucy jest tego warte?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów