Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
^ Trzy zwyrodniale parowy do utylizacji. Empatia i IQ na poziomie Makumby z Kongo .... albo tej onucy za kierownica. Strefa zamieszkania, plac zabaw, pelno dzieci...a Rusek zapie**ala i rozwala mala dziewczynke......I co na to Janusze? "Dziecko winne", "nauczy sie", "dobrze zrobyl". k***y rywalizuja chyba o miano Sadola Roku...
ty sie z gównem na rozum pozamieniałeś?
Taki przejęty, że aż nie hamował.
Oblicz prawdopodobieństwo upojenia alkoholowego kierowcy, biorąc pod uwagę czynniki zauważone w filmie (kraj Rosja, godzina po 12)
@up na Ukrainie to już nie ostał się kamień na kamieniu.
Co ty tam sapiesz dzbanie? Chyba mylisz Ukraine z Bachmutem...w dupie byles i gowno wiesz...moji znajomi tam prowadza normalne zycie w Kijowie i na zachod od Dniepra
jest to droga osiedlowa gdzie powinien jechac 20 a zapierdalal wiecej. Generalnie dziecko ma prawo tam wyjebac bo to OSIEDLE i znak o tym informuje
To jest jak z jeleniami w lesie. Stoją znaki, że może jeleń przebiegać przez jezdnię. Mam nadzieję, że o takie "ma prawo" Ci chodzi.
Co ty tam sapiesz dzbanie? Chyba mylisz Ukraine z Bachmutem...w dupie byles i gowno wiesz...moji znajomi tam prowadza normalne zycie w Kijowie i na zachod od Dniepra
Wojna jeszcze się nie skończyła mordeczko.
To jest jak z jeleniami w lesie. Stoją znaki, że może jeleń przebiegać przez jezdnię. Mam nadzieję, że o takie "ma prawo" Ci chodzi.
Kurwa jaki ty glupi jestes.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów