📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuj w te dziecko bo samo sobie winne, ale za to szkoda tego placu zabaw..
Beztrosko tam. Gówniaki biegną przed siebie, auto popierdala po osiedlu, a jak coś się stanie to najpierw przypierdolą kierowcy a potem będą wyjaśniać kto zawinił
Elegancko. Nauczy się małe kacapskie gówno przechodzić przez ulicę.
Najlepsze na końcu : wstań, stań prosto, nie wygłupiaj się, no wstań i stój prosto!!! O! Nic się nie stało! Widzisz!
Takie gówno to koszmar każdego kierowcy. Jakbym kogoś jebnął na ulicy z mojej winy, to bym chyba ocipiał.
pierwsza pomoc kacapska the best xD
patmon napisał/a:
Najlepsze na końcu : wstań, stań prosto, nie wygłupiaj się, no wstań i stój prosto!!! O! Nic się nie stało! Widzisz!
i chuj, że nogi i kręgosłup w 7 miejscach połamane
Jak gówniak nie ma mózgu bo ruskie rodzice nie naumieli podstaw przetrwania w miejskiej dżungli to tak jest.
Carti napisał/a:
chuj by wolniej jechał to miałby czas na reakcje
Po zderzeniu jeszcze zamiast hamować widać że pomylił gaz z hamulcem xD
Roztopek napisał/a:
chuj w te dziecko bo samo sobie winne, ale za to szkoda tego placu zabaw..
darayavahus napisał/a:
Takie gówno to koszmar każdego kierowcy. Jakbym kogoś jebnął na ulicy z mojej winy, to bym chyba ocipiał.
Baronessa napisał/a:
Elegancko. Nauczy się małe kacapskie gówno przechodzić przez ulicę.
^ Trzy zwyrodniale parowy do utylizacji. Empatia i IQ na poziomie Makumby z Kongo .... albo tej onucy za kierownica. Strefa zamieszkania, plac zabaw, pelno dzieci...a Rusek zapierdala i rozwala mala dziewczynke......I co na to Janusze? "Dziecko winne", "nauczy sie", "dobrze zrobyl". Kurwy rywalizuja chyba o miano Sadola Roku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów