Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Pierdolnięcie Brzeg
wi4droman • 2015-01-02, 19:19
Policjanci zatrzymali prawo jazdy i skierowali do sądu wniosek o ukaranie 22-letniego kierującego, który w wigilię potrącił pieszego. Kierowcy grozi utrata uprawnień do kierowania i kara grzywny.

Bez dźwięku, ale możecie sobie zanucić jak nie pasuje. Przypierdolił ładnie, a tak swoją drogą też bym go pewnie nie zauważył. Teraz piesi święte krowy, idą nie patrzą, a później zdziwko, że kopytka połamane.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
enjoy7 2015-01-03, 13:18 3
@up

Na filmiku tego nie widać, ale gościu przechodził na pasach. Normalnie w tym miejscu są światła dla pieszych.

Ale zauważcie, że pieszy nawet się nie rozglądał tylko szedł jak święta krowa. Normalny człowiek obserwuje jezdnie podczas przechodzenia na drugą stronę (tym bardziej w nocy!) i w takiej sytuacji jakoś mimowolnie reaguje (np. poprzez odskoczenie), a tu ewidentnie widać, że gościu nie spodziewał się auta i w żaden sposób nie zareagował.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2015-01-03, 13:22 6
z jakiej kurwa racji kierowca ma miec gorzej? to pasy wchodzą na ulicę a nie ulice na pas pieszych, drogi są dla aut dlatego to piesi mają czekać aż kierowca zareaguje na ich obecność a dopiero potem wchodzą na ulice.... ja pierdole, szkoda że nie umarł jednego idioty mniej
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2015-01-03, 13:40
przecież jego nie widać
Zgłoś
Pietia82 2015-01-03, 13:51 7
enjoy7 napisał/a:

@up
Ale zauważcie, że pieszy nawet się nie rozglądał tylko szedł jak święta krowa. Normalny człowiek obserwuje jezdnie podczas przechodzenia na drugą stronę (tym bardziej w nocy!) i w takiej sytuacji jakoś mimowolnie reaguje (np. poprzez odskoczenie), a tu ewidentnie widać, że gościu nie spodziewał się auta i w żaden sposób nie zareagował.

Normalny człowiek obserwuje. Prawilny obszczymur w kapturze zapierdala nie spoglądając na boki i jest tak twardy że nie widzi samochodów.
Zgłoś
Sarkos 2015-01-03, 14:28 6
DziadekMruz napisał/a:

A co boli Cię fakt, że musiałbyś nosić dodatkowe odblaski na ubraniach? Na Słowacji jakoś ten przepis obowiązuje.
Poprawa bezpieczeństwa powinna działać we wszystkich płaszczyznach, a nie tylko na jedną ze stron, że kierowca ma wiecznie uważać, a pieszy ma jedynie dodatkowe przywileje.

Polecam posłuchać: audycje.tokfm.pl/odcinek/21747

tekkit napisał/a:

Sarkos to jeszcze gimbus i wstyd mu przed kumplami nosic odblaski ...

Mam odblaski w zimowych butach i kurtce, faktycznie straszny obciach.
Boli mnie fakt, że chcecie traktować ludzi jak skończonych debili. Co, nie będę mógł do sklepu wyjść albo do samochodu pod dom, bo nie mam odblasku? Na głowy poupadaliście.
Teren niezabudowany to zupełnie inna sprawa.
Zgłoś
SirArturo 2015-01-03, 14:35
Brzeg moje miasto.
Zgłoś
Radbug 2015-01-03, 15:25 1
@Sarkos
Na filmiku też pewnie szedł po fajki do osiedlowego sklepu. Myślę,że w twojej sytuacji spokojnie możesz zastąpić odblaski kartką z napisem "idę do sklepu,proszę samochody o to by mnie nie potrącały"-będzie tak samo działać.
Zgłoś
mazurpl 2015-01-03, 15:47 6
Co jak co, ale dzięki Sadolowi bardzo uważam na pasach. Zawsze byłem ostrożny, ale od kiedy tutaj siedzę uważam jeszcze bardziej. Sadol uczy, Sadol bawi.
Zgłoś
Avio84 2015-01-03, 15:50 3
Z punktu widzenia kierowcy z wieloletnim stażem taka sytuacja to najgorsza rzecz jaka może się zdarzyć. Teraz to kierowca musi udowodnić, że nie widział świętej krowy, która miała wyj**e na to, żeby się rozejrzeć na przejściu. Samochód czeka z pewnością wizyta u blacharza, być może szyba jest pęknięta i są to straty, które kierowca mający tylko OC musi pokryć z własnych pieniędzy bo nawet jeśli zawinił pieszy, to pieszy zazwyczaj nie jest ubezpieczony i nie zgodzi się na pokrycie strat kierowcy. A jak chcemy od niego wyciągnąć pieniądze, to czeka nas rozprawa sądowa także powodzenia. Mała jest świadomość pieszych, którzy nigdy w życiu nie prowadzili samochodu i nie rozumieją, że ubrani na czarno w deszczu są bardzo słabo widoczni.
Zgłoś
Adder 2015-01-03, 15:51 2
Obaj winni.. Światła nie działają, więc i pieszy powinien bardziej uważać, a i kierowca powinien kur zwolnić zwłaszcza przed pasami. Ale szczerze mówię.. na prawdę nie było widać tego pieszego ;/
Zgłoś
T................m 2015-01-03, 16:04 4
Skurwysyn chyba sie teleportowal bo za chuja nie widac bylo jak sie pojawil. 10 raz ogladam i nadal jestem zaskoczony.
Zgłoś
Diggerx 2015-01-03, 16:05
SirArturo napisał/a:

Brzeg moje miasto.

Ja bym się tym nie chwalił na twoim miejscu.
Zgłoś
kih0n 2015-01-03, 16:16
Sam niedawno jechałem w taką pogodę i powiem Wam, że faktycznie skurwysyna bym nie zauważył, co nie znaczy, że można się usprawiedliwiać. Trzeba po prostu jeździć wolniej, rozglądać się i uważać.

Brzeg - miasto cyganów i biedy umysłowej. Przejeżdżam czasami, piękna architektura, fajny potencjał ale ludzie to wieś (stan umysłu). Tak, tak generalizuję. Dodam też, że nigdzie nie widziałem tylu pięknych dziewczyn co w Brzegu.
Zgłoś
The.prophecy 2015-01-03, 16:34 3
Sarkos napisał/a:

NIGDY nie wchodźcie na pasy, jeśli nie macie 100% pewności, że kierowca Was widzi.

Amen!

Sam ostatnio jechałem w taką pogodę, deszcz, mokro, światło pochłania czarny mokry asfalt (mało światła się odbija i jest jeszcze ciemniej), auto z naprzeciwka wali po oczach.
Dopiero co ruszyłem spod stopu więc przez te kilkaset metrów dużej prędkości nie było, bo i po co w taką pogodę? Zauważyłem jedynie jak ktoś uskakuje tuż przed maską, nawet nie wiem czy przechodził z lewej strony, czy wszedł z prawej i od razu zawrócił. Nie wiem, nie widziałem i cieszę się, że zdążył uskoczyć bo nie mam kamerki i materiału na harda bym nie wrzucił.
Zgłoś
kar00l 2015-01-03, 16:34 3
@ToJeAmelinium
Na samym początku filmu go widać na tle tego jasnego budynku. Kierowca choćby chciał to i tak miał małe szanse na zauważenie go, bo chcący go zobaczyć to by musiał 10 km/h jechać i wszystko dokładnie obserwować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem