Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
Pierdolnięcie Brzeg
wi4droman • 2015-01-02, 19:19
Policjanci zatrzymali prawo jazdy i skierowali do sądu wniosek o ukaranie 22-letniego kierującego, który w wigilię potrącił pieszego. Kierowcy grozi utrata uprawnień do kierowania i kara grzywny.

Bez dźwięku, ale możecie sobie zanucić jak nie pasuje. Przypierdolił ładnie, a tak swoją drogą też bym go pewnie nie zauważył. Teraz piesi święte krowy, idą nie patrzą, a później zdziwko, że kopytka połamane.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy_na_świecie 2015-01-03, 16:39 3
Winny jest jadący z naprzeciwka samochód ze źle ustawionymi reflektorami. To plaga, której dorównują tylko jeszcze gorsze w oślepianiu HID-y (dla niewtajemniczonych podróby ksenonów z Allegro za 150zł, popularnie zwane zenonami). Przejechał taki osioł, a Ty przez kilka sekund masz plamę przed oczami i tu jest to samo. Jeśli w kamerze tak oślepia, to wyobraźcie sobie co się działo na żywo. Ustawienie reflektorów w SKP kosztuje (uwaga!!!) 5zł/jeden. Razem 10zł i tyle ludziom szkoda, ale do sklepu 100m autem jadą i nie szkoda.
Zgłoś
Lagrosse22 2015-01-03, 16:41 4
Faktycznie pieszy mało widoczny, ale kurwa w momencie kiedy on wchodził na pasy to można było spokojnie zwolnić. Znaków i ostrzeżeń na około mnóstwo, ale kierowcy i tak będą zapierdalać. Jak jakiś jełop już tu napisał "nawet przy 50 bym nie zauważył" - 50 to ty masz maksimum w mieście, a w takich warunkach powinieneś jeździć wolniej. Kierowcy już zdążyli się przyzwyczaić, że można zapierdalać po mieście ile fabryka dała, co jest głupotą w chuj.
Zgłoś
assire 2015-01-03, 17:14
Cytat:

Policjanci z Brzegu zatrzymali prawo jazdy i skierowali do sądu wniosek o ukaranie 22-letniego kierującego, który w wigilię potrącił pieszego. Na szczęście pieszy, młody mieszkaniec Brzegu, w zdarzeniu tym nie odniósł żadnych obrażeń. Kierowcy grozi utrata uprawnień do kierowania i kara grzywny.

Takie oto coś było pod tym filmikiem na jutubie. Pieszy nie odniósł obrażeń. To teraz jebany jeszcze mniej będzie uważał i dalej zapierdalał na ślepo po pasach. Niezniszczalny się kurwa znalazł, ale życie kierowcy to utrudnił konkretnie.
Zgłoś
TheByQ 2015-01-03, 17:14 3
@Lagrosse22 Jak na moje oko to było poniżej 50. Ale kurwa, nie ważne ile jedziesz skoro kolesia widzisz dopiero w momencie jak ci się o maskę rozwala. Na takiego imbecyla to klocków szkoda
Zgłoś
D................z 2015-01-03, 17:26
Sarkos napisał/a:

Mam odblaski w zimowych butach i kurtce, faktycznie straszny obciach.
Boli mnie fakt, że chcecie traktować ludzi jak skończonych debili. Co, nie będę mógł do sklepu wyjść albo do samochodu pod dom, bo nie mam odblasku? Na głowy poupadaliście.
Teren niezabudowany to zupełnie inna sprawa.

Ale co innego jak wysiadasz z auta, aby udać się do sklepu, mieszkania lub pobliskiego sklepu, gdzie w mieście zapewne jest na osiedlu, a co innego jak idziesz gdzieś dalej i musisz chcąc nie chcąc pokonać kilka przejść i nie na każdym są światła i nie każde jest dobrze oświetlone.

Nie chodzi o to, aby nagle każdego karać bo nie ma odblasków, a bardziej edukować. Moim zdaniem warto może, by też przed pasami dać elementy odblaskowe tak jak są przy wyznaczaniu pasów ruchu.
Zgłoś
zenekpogromca 2015-01-03, 18:14 3
DziadekMruz napisał/a:

Chciałbym, aby wprowadzono obowiązkowe noszenie odblasków przez pieszych w terenie zabudowanym po zmroku oraz nakaz zatrzymania się przed przejściem i rozejrzeniem czy nic nie jedzie lub czy kierowca na pewno zauważy i się zatrzyma.
Niby obecnie (chyba?) się uczy, aby przed pasami się rozejrzeć, ale jak widać niektórzy sądzą, że są nieśmiertelni na pasach.

Wszyscy próbują zwalić zawsze winę na kierowców, a piesi to niby wielce bez winy. Tego gościa prawie w ogóle nie było widać na tych pasach. Fakt, że kierowca powinien zwolnić, ale nawet jadąc 50 momentami nie idzie zauważyć pieszego.

Wolał bym nakaz instalowania oświetlenia nad całym przejściem + przycisk, który zapalał by np. ikonkę pieszego kiedy ten ma zamiar wchodzić na przejście, aby kierowcy z daleka nawet w czarnej dupie widzieli, że ktoś wszedł lub chce wejść na przejście.
Zgłoś
The.prophecy 2015-01-03, 18:39
@up całkiem rozsądne, po co żółte światło ma mrugać cała dobę nad przejściem do czego kierowcy się przyzwyczajają i olewają. Niech zaczyna błyskać jak pieszy wciśnie przycisk przed wejściem. Wtedy dla kierowcy jest jasny sygnał, że tam może pojawić się pieszy.

Widziałem w jednej miejscowości znak przejścia ze standardową animacją przechodzącego pieszego, która załączała się gdy czujnik ruchu wykrył kogoś pod słupem. Może niezbyt perfekcyjne bo wystarczało przejść obok ale zawsze to informacja dla kierującego - tam jest pieszy!
Zgłoś
ewrzyn 2015-01-03, 20:09 2
Pasy to nie deptak do chuja pana!! Znalazł się pan i władca na przejściu dla pieszych. Pewnie gość strasznie prawilny, a zero szacunku dla ulicy!!
Zgłoś
McMenel 2015-01-03, 22:16 1
Ja ZAWSZE się upewniam iż przy przejściu przez jezdnię nie spowoduje utrudnienia w ruchu. Z prostego powodu jako pieszy mam lepszą widoczność i nie muszę koncentrować się na kilku rzeczach jak przy prowadzeniu samochodu. Po prostu jako kierowca wiem iż nagłe zatrzymanie samochodu jadącego nawet z tymi 40km/h w warunkach zimowo-jesiennych jest trudne na kilka metrów przed pasami.
Zgłoś
pirania_jr 2015-01-03, 22:51
W Poznaniu ( a może i w innych miastach- nie wiem ) jest parę przejść, gdzie standardowy znak Przejście dla pieszych ma na górze pomarańczowe światła, które zaczynają migać naprzemiennie w momencie gdy pieszy zbliży się do jezdni. Zwracają uwagę nawet w dzień.
Zauważyłem, że przed takimi przejściami auta stają momentalnie nawet na dwupasmówce, gdzie większość leci ~70
Normalnie pieszy stałby do usranej śmierci..
Zgłoś
tomkararek 2015-01-04, 6:56
bo korwa powinien byc nakazz kamizelek dla pieszych i tyleeee
Zgłoś
eMCeONe 2015-01-04, 12:28
typu ubierają się jak assassyni i potem mają problemy, że ich samochód jebnął. Czarna bluza, kaptur na ryj, pasiak na dupie, czarne prawilne adaśki, słuchawki z jot pe muzą na uszy i dziwi się, że nie zobaczył go kierowca, który jadąc przepisową 50km/h zbliża się do niego z prędkością 13,89m/s... Ludzie, noście odblaski dla własnego bezpieczeństwa...
Zgłoś
Sliski 2015-01-05, 21:11
Kurwa żeż mać.
Kierowca winny a pieszy debil.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem