Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
Pierdolnięcie Brzeg
wi4droman • 2015-01-02, 19:19
Policjanci zatrzymali prawo jazdy i skierowali do sądu wniosek o ukaranie 22-letniego kierującego, który w wigilię potrącił pieszego. Kierowcy grozi utrata uprawnień do kierowania i kara grzywny.

Bez dźwięku, ale możecie sobie zanucić jak nie pasuje. Przypierdolił ładnie, a tak swoją drogą też bym go pewnie nie zauważył. Teraz piesi święte krowy, idą nie patrzą, a później zdziwko, że kopytka połamane.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PatrolZG 2015-01-02, 19:32 42
Kaptur łapy w kieszeni, pewnie jeszcze słuchawki i idzie takie tępe ciało. "Jestem na pasach to chuja mi mogą zrobić".
Zgłoś
Whiteroom 2015-01-02, 19:34 38
wyłapał pierwszego z brzegu
Zgłoś
Sarkos 2015-01-02, 19:38 176
Oczywiście pieszy, który na ślepo wpierdolił się pod nadjeżdżający samochód jest bez winy? Ubrany na czarno, deszcz napierdala, samochód z przeciwka oślepia światłami, to nie ma się co dziwić.

Kilka słów od kierowcy, bo spora część tutaj to młodzi ludzie i jest jeszcze szansa, że się nauczą - NIGDY nie wchodźcie na pasy, jeśli nie macie 100% pewności, że kierowca Was widzi. Często nie ma szans zobaczyć. Masa aut ma źle ustawione światła i oślepia jadących w przeciwną stronę, niech jeszcze popada i lewej strony drogi czasem po prostu nie widać. Najlepiej przechodzić tak żeby żaden samochód nie musiał hamować żeby Was przepuścić, ale zdaję sobie sprawę, że nie jest to zawsze możliwe. I zanim zlecą się tutaj trolle krzyczące, że przecież pieszy miał pierwszeństwo - zastanówcie się czy ma to jakiekolwiek znaczenie. Ja waląc w Was na przejściu uszkodzę sobie samochód, a Wy pożegnacie się z życiem. Nie będzie ważne kto, według prawa, miał rację.
Zgłoś
Gohan1345 2015-01-02, 19:52 13
Chuja go było widać!
Zgłoś
Sir_Raspberry 2015-01-02, 19:54 2
Tak tak pieszy też winny, bo nikt normalny nie lezie przez jezdnie nawet się nie obejżawszy z raz.

Sarkos napisał/a:

I zanim zlecą się tutaj trolle krzyczące, że przecież pieszy miał pierwszeństwo - zastanówcie się czy ma to jakiekolwiek znaczenie. Ja waląc w Was na przejściu uszkodzę sobie samochód, a Wy pożegnacie się z życiem. Nie będzie ważne kto, według prawa, miał rację.

Przed i na skrzyżowaniu trzeba zachować szczególną ostrożność i koniec, zwłaszcza jak są pasy.
Nie dla bezpieczeństwa (swojego czy cudzego) to choćby po to, żeby nie dostać mandatu/rozwalić bryki/stracić prawa jazdy.
A jak Ktoś nie widzi nic przy sztucznym oświetleniu to niech zwolni
Może jednak warto?

A pieszemu parasol w dupę za takie łażenie w kapturze i ciemnym ubraniu.
Dobrze, że dostał, jak przeżyje to się nauczy.
Zgłoś
KrisCFC 2015-01-02, 20:06 1
Nie chciałbym bronić pieszego bo widać, że to debil, ale kierowca miał przed wjazdem takie dwa żółte światła, których nie da się nie zauważyć... z tego co znalazłem w necie (żeby nie być gołosłownym) to światło żółte (które czasem wygląda jak pomarańczowe ) oznacza: "Uwaga! Ostrożnie!" a potrącający nawet nie zwolnił przed skrzyżowaniem... także karę dostanie zasłużenie, a do tych, którzy twierdzą, że to pieszy ponosi winę mówię : tak, zgadzam się, jego wina jest dużo większa, ale on już dostał karę i to gorszą niż utrata prawka czy kara grzywny co widać na filmiku.
Zgłoś
Sarkos 2015-01-02, 20:43 6
Sir_Raspberry napisał/a:

Przed i na skrzyżowaniu trzeba zachować szczególną ostrożność i koniec, zwłaszcza jak są pasy.
Nie dla bezpieczeństwa (swojego czy cudzego) to choćby po to, żeby nie dostać mandatu/rozwalić bryki/stracić prawa jazdy.
A jak Ktoś nie widzi nic przy sztucznym oświetleniu to niech zwolni
Może jednak warto?

Ale czytać ze zrozumieniem nie uczyli, nie? Co ma sztuczne oświetlenie do tego, jak chodzi o światła samochodu jadącego z drugiej strony napierdalające w ryj? Poza tym, zwolnił przed skrzyżowaniem.
Zgłoś
mygyry 2015-01-02, 21:34 16
ponad 2 lata ciągnie mi się sprawa jak najebany gościu mi się wjebał pod samochód, a że był ponad tydzień w szpitalu to jestem oskarżony i huj. Lepiej takiego zabić adwokat od razu to zaznaczył, że wtedy by się już dawno skoczyło.
Zgłoś
D................z 2015-01-02, 22:12 8
Chciałbym, aby wprowadzono obowiązkowe noszenie odblasków przez pieszych w terenie zabudowanym po zmroku oraz nakaz zatrzymania się przed przejściem i rozejrzeniem czy nic nie jedzie lub czy kierowca na pewno zauważy i się zatrzyma.
Niby obecnie (chyba?) się uczy, aby przed pasami się rozejrzeć, ale jak widać niektórzy sądzą, że są nieśmiertelni na pasach.

Wszyscy próbują zwalić zawsze winę na kierowców, a piesi to niby wielce bez winy. Tego gościa prawie w ogóle nie było widać na tych pasach. Fakt, że kierowca powinien zwolnić, ale nawet jadąc 50 momentami nie idzie zauważyć pieszego.
Zgłoś
Brzydkii 2015-01-02, 23:03 1
Moim zdaniem to się może klasyfikować jako wtargnięcie, bo kierowca i tak ni chuja nie zdążyłby wyhamować nawet gdyby zobaczył gościa trochę wcześniej.
Oczywiście chuj w dupe pieszemu za nierozejrzenie się na przejściu. Szkoda kierowcy auta.
Zgłoś
Sarkos 2015-01-03, 0:03
DziadekMruz napisał/a:

Chciałbym, aby wprowadzono obowiązkowe noszenie odblasków przez pieszych w terenie zabudowanym po zmroku

Jebnij się w łeb, już w którymś temacie widzę twoje bezmyślne pierdolenie.
Zgłoś
tekkit 2015-01-03, 1:09 11
Sarkos to jeszcze gimbus i wstyd mu przed kumplami nosic odblaski ...
Zgłoś
D................z 2015-01-03, 11:40 5
Sarkos napisał/a:

Jebnij się w łeb, już w którymś temacie widzę twoje bezmyślne pierdolenie.

A co boli Cię fakt, że musiałbyś nosić dodatkowe odblaski na ubraniach? Na Słowacji jakoś ten przepis obowiązuje.
Poprawa bezpieczeństwa powinna działać we wszystkich płaszczyznach, a nie tylko na jedną ze stron, że kierowca ma wiecznie uważać, a pieszy ma jedynie dodatkowe przywileje.

Polecam posłuchać: audycje.tokfm.pl/odcinek/21747
Zgłoś
nectovelius 2015-01-03, 13:01 2
Może jestem ślepy (dlatego filmik 4 razy oglądałem), ale koleś przechodził środkiem skrzyżowania, w miejscu niedozwolonym A i ten debil z naprzeciwka miał chujowe światła, co w połączeniu z deszczem i batmanem, który ma wyjebane na wszystko daje taki wynik.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem