📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jak mój pracownik, któremu nie dałem premii
Typ i reszta mu podobnych chyba nie ogarnia, że psy pomimo różnych rozmiarów reagują tak samo. No to teraz niech sobie taki jeden z drugim pomyśli, że nie ma przed sobą pekińczyka tylko huskiego albo jakiegoś owczarka. Ciekawe czy byłoby tak samo zabawnie
@up co Ty opierdolisz...? To małe gówno nie powinno być nazywane psem, ale według kynologii... niestety jest. Owczarki, husky itd. są psami myślącymi i po szkoleniu (nauce) wykonują polecenia właściciela. "Pies" w materiale to wybryk i wynik ludzkiego niedojebania Psy od zawsze były hodowane dla potrzeb człowieka i miały być mu posłuszne. Dopiero zjebane podejście w 21 wieku stworzyło takie gówniane coś i inne kretyńskie krzyżówki. Pies od dawien dawna towarzyszył człowiekowi i wtedy nie było durnych programów o poskramianiu psów przez jakiegoś idiotę. Nie psy się zmieniły tylko popierdolone podejście do nich i krzyżowanie ras ze strony człowieka.
Jak ja nie cierpię tego typu małych gówien. Agresywne to, pojebane i wkurwiające. Ile razy taki do mnie zza bramy czyjejś posesji szczekał jak posrany, a jak tylko podszedłem to spierdolił ze strachu.
Pieseł?!?!... większość kobiet tak robi...
łooo to moja żona przecież .....
Pantilion napisał/a:
@up co Ty opierdolisz...? To małe gówno nie powinno być nazywane psem, ale według kynologii... niestety jest. Owczarki, husky itd. są psami myślącymi i po szkoleniu (nauce) wykonują polecenia właściciela. "Pies" w materiale to wybryk i wynik ludzkiego niedojebania Psy od zawsze były hodowane dla potrzeb człowieka i miały być mu posłuszne. Dopiero zjebane podejście w 21 wieku stworzyło takie gówniane coś i inne kretyńskie krzyżówki. Pies od dawien dawna towarzyszył człowiekowi i wtedy nie było durnych programów o poskramianiu psów przez jakiegoś idiotę. Nie psy się zmieniły tylko popierdolone podejście do nich i krzyżowanie ras ze strony człowieka.
Nie ogarnąłeś o co mi chodziło, ten pies na filmie jest w stanie maksymalnego stresu i próbuje się bronić pokazując zęby. Jednak jest on na tyle mały i nie groźny, że dla kamerzysty to są jakieś żarty, wygłupy czy zabawa, niestety dla psa nie. Więc teraz niech taki mądrala spróbuje się w ten sam sposób "pobawić" z jakimś dużym psem. Myślę, że zamiast śmiechu byłby krzyk, płacz, a może i jakieś obficie krwawiące rany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów