Dźwięku brak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ciekawe co sobie koledzy pomyślą jak zobaczą na jego tyłku cudze inicjały.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Jak Jackass
Trochę mało dymu jak na takie przysmażanie skóry... I bólu też za mało ... zesrałby się na miękko....
@BigCohones widać, że przyłożyli mu raz a dobrze i docisnęli, a organizm "wyłączył" ból. Upierdol sobie palec na raz to też nie będziesz czuł bólu przez pewien czas dzięki szoku i adrenalinie
lol powiem wam cos, tak mocne poparzenia zaczynaja bolec dopiero po pewnej chwili, paru minutach czy coś koło tego bo z napisów wynika, że gość mowi, ze nie jest wcale tak zle jak sobie wyobrazal a raz powiedzial, ze nawet nie boli, DOPIERO ZACZNIE, moje najpowazniejsze poparzenie bylo duzo slabsze a 20 minut pozniej co jakis czas mialem kilkusekundowe ataki bólu jakby mi kciuk wyrywali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów