📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
SocialMedia napisał/a:
Rodzinka jedzie samochodem i nagle pieruny uderzają w samochód.
No i chuj...
pl.wikipedia.org/wiki/Klatka_Faradaya
I chuj reszta drogi pieszo lub na lawecie. Przy dzisiejszej elektronice koszty w dupe.
Czy 4 strzał poszedł w nagrywającego?
Rodzinka jedzie samochodem i nagle uderza piorun.
Można? Można.
Rodzinka jedzie samochodem i nagle uderza piorun.
Można? Można.
przemolob napisał/a:
up
To jest fejk wy jebane dałny
Mylisz się, fejk można rozpoznać po zachowaniu ludzi
a tu ich nie widać
Ale jak to zadziałało, że pierun zamiast "ześlizgnąć" sie do ziemi po karoserii samochodu to przeleciał właściwie na wylot?
Henboh napisał/a:
Czy 4 strzał poszedł w nagrywającego?
To było jedno wyładowanie...... Nic im się nie stało, widać po prawej stronie jak ładunek przeskakuje z auta do ziemi.
Skurvodaktyl napisał/a:
To było jedno wyładowanie...... Nic im się nie stało, widać po prawej stronie jak ładunek przeskakuje z auta do ziemi.
Nawet bez zwolnionego tempa słychać 4 huknięcia, na zwolnieniu widać 3, które uderzyły w nagrywane auto. A mi chodzi o 4 ładunek, który tylko słychać. Mam to jeszcze klarowniej napisać?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów