📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak grom z jasnego nieba.
pyk pyk z laserka
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona...
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona...historia prawdziwa...
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona...historia prawdziwa...
SkoPio1 napisał/a:
A w Niebie Bóg notuje: "...trafiony jednomasztowiec...".
E tam. Uparcie nie istnieje, jak zawsze
To jest cały Buk. Odjebie dla zabawy jakiegoś gościa spacerującego pustynią, ale jak matka ćwiartuje dwuletnią córkę to tylko się przygląda.
Siriuz napisał/a:
To jest cały Buk. Odjebie dla zabawy jakiegoś gościa spacerującego pustynią, ale jak matka ćwiartuje dwuletnią córkę to tylko się przygląda.
dodam że jest mściwym sukinsynem
Siriuz napisał/a:
Rozumowanie na poziomie ynteligencji Klaudii Jachiry
Nie uwierzycie, ale jakiś lulek twierdzi, że wyładowaniem atmosferycznym pod postacią pioruna jest "Buk" xD
Nie uwierzycie, ale jakichś 6 typów nawet polubiło te projekcje astralno-katastrofalne
Ano tak, bo co złego to nie Buk, ale cuda to już tak Syndrom sztokholmski?
Siriuz napisał/a:
Ano tak, bo co złego to nie Buk, ale cuda to już tak Syndrom sztokholmski?
Ja pierdolę, myliłem się.
Klaudia Jachira to przy tobie Himalaje intelektu
vengo napisał/a:
O kurwa, przegiąłeś na maxa. Można się wyzywać od chujów i pojebów, ale zwyzywanie kogoś od Klaudii Jachiry to już gruba przesada.
Manolito666 napisał/a:
O kurwa, przegiąłeś na maxa. Można się wyzywać od chujów i pojebów, ale zwyzywanie kogoś od Klaudii Jachiry to już gruba przesada.
Serio, takich nieogarów nie ma co nawet stawiać koło Jachiry.
Ona przynajmniej coś wyhydowała na własnej głowie, potem to upolowała i wpierdoliła ze smakiem, a takie gimbo-ateusze bez wzwodu logiki, co?
No właśnie... NIC.
vengo napisał/a:
Nie mam bladego pojęcia o kim piszesz, ale widzę że to ktoś ważny dla Ciebie. Ale serio, oddajesz cześć jakiemuś sadystycznemu zjebowi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów