📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ojojo
cały sadyzm polega na opisie "jak ryba w wodzie"
wszak wszyscy wiedzą kiedy rybki pływają do góry brzuchem
wszak wszyscy wiedzą kiedy rybki pływają do góry brzuchem
Drze sie jak dziecko, a Katarzyna spieprzyła. Więc teraz wydra musi uważać na progi.
ja pierdolę... co się stało z tym portalem.. - przez moment myślałem, że wydra się utopi, ale młode kaczki zostaną zmasakrowane kawałkiem chodnika, a tu co ? Wstawcie chociaż zdjęcie baby z chujem, żeby przywrócić sadisticowi stary niesmak
Bilans napisał/a:
ja pierdolę... co się stało z tym portalem.. - przez moment myślałem, że wydra się utopi, ale młode kaczki zostaną zmasakrowane kawałkiem chodnika, a tu co ? Wstawcie chociaż zdjęcie baby z chujem, żeby przywrócić sadisticowi stary niesmak
Jak chcesz zobaczyć wypadki, krew, itd. To idź na Pudleka bo tu nie znajdziesz Pomyliłeś portale
Bilans napisał/a:
Wstawcie chociaż zdjęcie baby z chujem, żeby przywrócić sadisticowi stary niesmak
Proszę
Fachowe wąsy ma ta wyderka
Jak to nie hard? Wyobraźcie sobie taką wyderkę wpuszczoną do pokoju, gdzie macie podłączone masę sprzętu kabelkami. U mnie by się wyżarła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów