📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ciekawe kto pierwszy napisze, że to sadistic a nie animal planet czy sweetwydra.pl
Pener666 napisał/a:
ciekawe kto pierwszy napisze, że to sadistic a nie animal planet czy sweetwydra.pl
To sadistic a nie animal planet czy sweetwydra.pl.
no pierwszy już jest, teraz czekamy na: "chyba pomyliłem strony" "co to kurwa jest!?" "jakbym chciał oglądać wydry to......" i całą masę innych durnych komentarzy
Pener666 napisał/a:
no pierwszy już jest, teraz czekamy na: "chyba pomyliłem strony" "co to kurwa jest!?" "jakbym chciał oglądać wydry to......" i całą masę innych durnych komentarzy
Dlaczego piszesz " czekamy " ?
Ja nie czekam, mam to w nosie .
Pener fakt, chujowe to
Hmm, to jest Sadistic, więc nie mam nic do wydr (tych martwych), ale dlaczego ona/on tego czegoś nie utopił? No sory bardzo. Jest może film(2 część) na hardzie? Da ktoś linka?
Oooo jakie słodziutkie...
Za taką wrzutkę piwo byłoby nietaktem, masz więc szklaneczkę soczku malinowego.
Do dna!
Za taką wrzutkę piwo byłoby nietaktem, masz więc szklaneczkę soczku malinowego.
Do dna!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów