📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
moze mi ktos powiedzec o co tu chodzi xd ( co sie takiego stalo ze ta piosenka powstala )
co za chujnia z grzybnią altyleryjską
Tylko żeby z naczelnikiem makowca nie wpierdalał bo wykurwi na harem i jeszcze mu dupsko pęknie hahaha
Świat zza krat nie taki kolorowy
od miesiaca nie ogladam pierwszej milosci bo jestem w holandii ale jestem na bierzaco bo kumpela mi robi streszczenia przez sms
Majka dała dupy. Honor kazał chłopakowi zabić żonojebce (podobno nie zabił) i tera Pablo w pierdlu.
Dobry kawałek hahahaha
Dobry kawałek hahahaha
Ja pierdole, żeby identyfikować się z wyimaginowanymi bohaterami, którzy mają równie wyimaginowane problemy... pycha
padalec napisał/a:
Ładny chłopiec, a mydło jest śliskie i ciągle upada na podłogę...
Pablo to stary ustawkowicz, więc nie da sobie w kaszę, a raczej w dupę dmuchać. Poradził sobie z gangiem Intera, więc poradzi sobie z każdym.
JM 100%!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów