Dwa tygodnie prawo jazdy i taka przygoda.
14 lat zajęło ci zdanie prawka?
Nie ważne ile czasu mu zajęło. Ważne, że już je ma i używa samochodu do tego, do czego używać go należy - dostarczania nam contentu.
Coś więcej info? to jeleń, chupacabra, saskłacz? brat kiedyś przywalił, ale większe bydle było, samochód do kasacji. Mam znajomego, który jest myśliwym. Zastanawiamy się jak to możliwe, że podejść go w lesie jest cholernie ciężko, złamana gałązka i z 50 metrów usłyszy, spierdoli. Ale widzi światła, ryk silników, to wjebie sie pod koła
Fetysz mtoryzacji?
"Dwa tygodnie prawo jazdy i taka przygoda."
A Ty mając takie szczęście to albo przestań prowadzić albo otwórz burgerownię.
Jak na początkującego kierowcę bardzo przytomna reakcja. Zero szarpania kierą, zjeżdżania do rowu lub, co gorsza, na sąsiedni pas. Fura to tylko kawał blachy, się wyklepie.
Po prostu był zapatrzony w telefonik ale na nagraniu tego nie zweryfikujesz.
Po prostu był zapatrzony w telefonik ale na nagraniu tego nie zweryfikujesz.
Panie mądraliński w takich przypadkach nawet nie pierdniesz i jest po temacie. Tutaj masz samochód który świeci z przeciwka + szarówka = szansa bliska zeru żeby zauważyć sarnę.
Coś więcej info? to jeleń, chupacabra, saskłacz? brat kiedyś przywalił, ale większe bydle było, samochód do kasacji. Mam znajomego, który jest myśliwym. Zastanawiamy się jak to możliwe, że podejść go w lesie jest cholernie ciężko, złamana gałązka i z 50 metrów usłyszy, spierdoli. Ale widzi światła, ryk silników, to wjebie sie pod koła
Na jelenia to trochę za małe, pewnie młoda sarna lub daniel. Pytanie, czy droga była oznaczona jako zagrożona wejściem dzikich zwierząt, bo jak nie to wtedy odszkodowanie od zarządcy drogi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów