📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Liczysz, że ludzie z sentymentu do quattro zapłczą prędzej niż nad martwymi dziećmi i okaleczonymi debilami??
To chyb jednak zgadłeś.
To chyb jednak zgadłeś.
no niektórym dresom na pewno kakao z dupy z wrażenia wyciekło
No i po 30 latach biedny polak może spokojnie sobie taki sprowadzić i poczuć się jak bogaty niemiec....eh!
No i po 30 latach biedny polak może spokojnie sobie taki sprowadzić i poczuć się jak bogaty niemiec....eh!
I tu również za napęd quattro robi stalowa linka i wyciągarka.
A tutaj macie remake z okazji 25-lecia napędu również z Audi 100 (no ok A6 2005) w roli głównej:
I tu również za napęd quattro robi stalowa linka i wyciągarka.
się czepiacie, quatro jest zajebiste i już, nie ma lepszego napędu awd
Wydaje mnie sie że ta linka jest tylko zabezpieczająca w razie gdyby chciało ją znieść na bok i spadałaby dachując. Gdyby robiła jako wyciągarka, byłaby cały czas napięta i ciągle wystawałaby ze śniegu a nie tylko pod zderzakiem
@ffsapher Co ty za glupoty pierdolisz? Quatro jest do dupy. Se ogladnij na necie porownanie Quatro z Xdrive. Wynik taki, ze nie ma nawet co porownywac
Quattro vs Xdrive
Xdrive vs Quattro vs 4matic
Quattro vs Xdrive
Xdrive vs Quattro vs 4matic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów