18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Pierwsza reklama chipa RFID
Sheril • 2012-11-29, 17:03
"Genialna" reklama, jeśli chcesz by ludzie ci uwierzyli jak najczesciej uzywaj slow takich jak "bezpieczenstwo, milosc, rodzina" .

"Wygrywa ten,którego karmię"
Zgłoś
snik0 2012-11-30, 7:10 3
Mc6 napisał/a:

ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.

Pierdolisz, w naszym pięknym kraju będzie to działać jak system RFID dla psów. W ciul baz nie połączonych ze sobą więc szczęście będziesz mieć jak twoja kartoteka znajdzie się systemie szpitala. Po drugie karty NFZtu też działają tak sprawnie, że lepiej od razu jechać na cmentarz. po 3cie nie daj bóg żeby system korzystał z kilku nośnych, wtedy się okaże, że szpital ma czytnik do innych chipów niż ty masz.

Zgłoś
genghiskhan 2012-11-30, 7:29 2
ale chamska propaganda.....można powiedzieć, że zaczęło się :/
Zgłoś
TajnyPaktCukierkowy 2012-11-30, 7:46 17
cipom RFID mówimy zdecydowanie:
Zgłoś
xXDoggXx 2012-11-30, 7:57 4
Znak szatana i chuj
Zgłoś
NWC 2012-11-30, 8:56 2
Oglądałem kiedyś taki film co gościowi wszczepili czip w szpitalu niby że dla jego dobra a później widział reklamy - hologramy, a jak nie chciał się podporządkować to wysadzało mu glowe <OK>

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Miki48 2012-11-30, 9:03 9

Nie dajcie się zacipować.
Zgłoś
M................s 2012-11-30, 9:03 5
To jest naprawdę poważny temat, wystarczy się trochę zainteresować żeby wiedzieć do czego tak naprawdę to zmierza. Porządek nowego świata już jest wdrażany przez ludzi mających władze. Całkiem niedawno była mowa o przymusowych szczepionkach, teraz zaczyna się wszczepywanie chipów lecz nie na siłe.. Po prostu osoba która nie będzie tego chciała automatycznie nie będzie miała dostępu do swojego konta bankowego. Poza dowodem osobistym ma być to swojego rodzaju karta płatnicza, gotówka odchodzi w zapomnienie. Więc tak! Zaczęło się.
Zgłoś
Kristoff 2012-11-30, 9:03 5
Mc6 napisał/a:

ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.

jak trafie do szpitala z uciętą łapą w której był chip to i tak na chuj to się zda. Gorzej będzie jak moją uciętą łapę znajdzie jakiś frędzel i dane zawarte w chipie zaczną być wykorzystywane w różny sposób, np. kredyty, jakieś lipne transakcje, no bo do tego pewnie dojdzie, że wszelkie dane będą w tym gównie...Potem przed sądem będę musiał udowodnić, że ujębało mi łapę przed zaciągniętym kredytem.

I have no idols. I admire work, dedication and competence.
Ayrton Senna
Zgłoś
drk666 2012-11-30, 9:19
snik0 napisał/a:

Pierdolisz, w naszym pięknym kraju będzie to działać jak system RFID dla psów. W ciul baz nie połączonych ze sobą więc szczęście będziesz mieć jak twoja kartoteka znajdzie się systemie szpitala. Po drugie karty NFZtu też działają tak sprawnie, że lepiej od razu jechać na cmentarz. po 3cie nie daj bóg żeby system korzystał z kilku nośnych, wtedy się okaże, że szpital ma czytnik do innych chipów niż ty masz.

Aj tam pierdolenie, czemu akurat mówisz o RFID dla psów??? Kiepski przykład. Przecież te chipy już dzisiaj znajdują powszechne zastosowanie np. w logistyce czy też w technologiach płatności - paypass, której znakomita większość z nas używa i lepiej lub gorzej ale jakoś to działa. Na pewno jest to pewien technologiczny krok na przód. Wszyscy się pewnie z Tobą zgodzą że akurat w naszej służbie zdrowia generalnie jest chujnia więc zanim takie rozwiązanie weszłoby w życie na skalę globalną i faktycznie zaczęłoby funkcjonować jak należy to minęłyby dekady. Mało tego musiałaby nastąpić zmiana pokoleniowa. Skoro na sadisticu na dzień dobry odzywa się tylu sceptyków twierdzących że chip RFID jest od szatana i można dzięki niemu zajrzeć do w dupę to spróbuj wytłumaczyć np. mieszkańcom Pcimia Dolnego że im chip wszczepią dla ich dobra . Szkoda bo pomysł jest genialny.
Zgłoś
Cienió 2012-11-30, 9:38 4
Otwórzcie oczy... "I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia -- imienia Bestii lub liczby jej imienia. Tu jest (potrzebna) mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta, bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć."

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
enFuego 2012-11-30, 9:57
wiesiors4 napisał/a:

NIGDY nie wszczepię sobie tego gówna

Przykro mi to mówić... ale tak jakbyś miał jakiś wybór... prędzej czy później każdy to będzie mieć. Nie Ty? To Twoje dzieci... tyle w temacie.
Zgłoś
Cienió 2012-11-30, 9:57 1
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/licealistka-teksasu-ukarana-powodu-odmowy-n...

Konkretnie się dzieje...

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Z................y 2012-11-30, 10:35
Sorg napisał/a:

Zaczyna się inwigilacja. Żyjesz po naszemu albo wcale.

Powiedział true anon po czym opublikował na fejsie zdjęcie porannej kupy

Kristoff napisał/a:

jak trafie do szpitala z uciętą łapą w której był chip to i tak na chuj to się zda. Gorzej będzie jak moją uciętą łapę znajdzie jakiś frędzel i dane zawarte w chipie zaczną być wykorzystywane w różny sposób, np. kredyty, jakieś lipne transakcje, no bo do tego pewnie dojdzie, że wszelkie dane będą w tym gównie...Potem przed sądem będę musiał udowodnić, że ujębało mi łapę przed zaciągniętym kredytem.

Ty jesteś niedorozwinięty... A jak ktoś ci portfel ukradnie to od razu też masz na garbie pierdylion kredytów? Co łatwiej zrobić ujebać rękę czy ukraść portfel w tramwaju?
Zgłoś
Vof 2012-11-30, 10:38
Ja widziałem na Youtube filmik w którym wypowiadało się dwóch mężczyzn z Filipin , mówili że w ich wioskach zjawili się ludzie którzy wstrzykiwali te chipy ludziom .Ludzie z tymi chipami zmieniali się na gorsze :tracili swój charakter stawali się źli,wściekli; atakowali ludzi bez chipów.Rząd oczywiście nic nie widzi bo te wioski są położone w górach,dżunglach .Ludzie z wiosek wieczorami nie wychodzą z domów boją się o swoje życie.

O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-11-30, 10:39 2
Pewnie kurwa i każdy z nas zaczipowany jest jak jakiś pierdolony robot .
Zero jakiejkolwiek prywatności cały czas inwigilacja .
Wiedzą o tobie wszystko gdzie byłeś co robiłeś zero jakiej kolwiek prywatności .
Takie czipy to można zwierzętom wszczepiać , w końcu zniknął by problem na znęcaniem się oraz wywożeniem zwierząt do lasu .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów