"Wygrywa ten,którego karmię"ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.
Pierdolisz, w naszym pięknym kraju będzie to działać jak system RFID dla psów. W ciul baz nie połączonych ze sobą więc szczęście będziesz mieć jak twoja kartoteka znajdzie się systemie szpitala. Po drugie karty NFZtu też działają tak sprawnie, że lepiej od razu jechać na cmentarz. po 3cie nie daj bóg żeby system korzystał z kilku nośnych, wtedy się okaże, że szpital ma czytnik do innych chipów niż ty masz.
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.
jak trafie do szpitala z uciętą łapą w której był chip to i tak na chuj to się zda. Gorzej będzie jak moją uciętą łapę znajdzie jakiś frędzel i dane zawarte w chipie zaczną być wykorzystywane w różny sposób, np. kredyty, jakieś lipne transakcje, no bo do tego pewnie dojdzie, że wszelkie dane będą w tym gównie...Potem przed sądem będę musiał udowodnić, że ujębało mi łapę przed zaciągniętym kredytem.
Pierdolisz, w naszym pięknym kraju będzie to działać jak system RFID dla psów. W ciul baz nie połączonych ze sobą więc szczęście będziesz mieć jak twoja kartoteka znajdzie się systemie szpitala. Po drugie karty NFZtu też działają tak sprawnie, że lepiej od razu jechać na cmentarz. po 3cie nie daj bóg żeby system korzystał z kilku nośnych, wtedy się okaże, że szpital ma czytnik do innych chipów niż ty masz.
Aj tam pierdolenie, czemu akurat mówisz o RFID dla psów??? Kiepski przykład. Przecież te chipy już dzisiaj znajdują powszechne zastosowanie np. w logistyce czy też w technologiach płatności - paypass, której znakomita większość z nas używa i lepiej lub gorzej ale jakoś to działa. Na pewno jest to pewien technologiczny krok na przód. Wszyscy się pewnie z Tobą zgodzą że akurat w naszej służbie zdrowia generalnie jest chujnia więc zanim takie rozwiązanie weszłoby w życie na skalę globalną i faktycznie zaczęłoby funkcjonować jak należy to minęłyby dekady. Mało tego musiałaby nastąpić zmiana pokoleniowa. Skoro na sadisticu na dzień dobry odzywa się tylu sceptyków twierdzących że chip RFID jest od szatana i można dzięki niemu zajrzeć do w dupę to spróbuj wytłumaczyć np. mieszkańcom Pcimia Dolnego że im chip wszczepią dla ich dobra . Szkoda bo pomysł jest genialny.
Przykro mi to mówić... ale tak jakbyś miał jakiś wybór... prędzej czy później każdy to będzie mieć. Nie Ty? To Twoje dzieci... tyle w temacie.
Konkretnie się dzieje...
Powiedział true anon po czym opublikował na fejsie zdjęcie porannej kupy
jak trafie do szpitala z uciętą łapą w której był chip to i tak na chuj to się zda. Gorzej będzie jak moją uciętą łapę znajdzie jakiś frędzel i dane zawarte w chipie zaczną być wykorzystywane w różny sposób, np. kredyty, jakieś lipne transakcje, no bo do tego pewnie dojdzie, że wszelkie dane będą w tym gównie...Potem przed sądem będę musiał udowodnić, że ujębało mi łapę przed zaciągniętym kredytem.
Ty jesteś niedorozwinięty... A jak ktoś ci portfel ukradnie to od razu też masz na garbie pierdylion kredytów? Co łatwiej zrobić ujebać rękę czy ukraść portfel w tramwaju?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów