18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pierwsza reklama chipa RFID
Sheril • 2012-11-29, 17:03
"Genialna" reklama, jeśli chcesz by ludzie ci uwierzyli jak najczesciej uzywaj slow takich jak "bezpieczenstwo, milosc, rodzina" .

"Wygrywa ten,którego karmię"
Zgłoś
w................4 2012-11-29, 17:53 68
NIGDY nie wszczepię sobie tego gówna
Zgłoś
maxvolumePL 2012-11-29, 18:05 9
No to się zaczęło...
Zgłoś
pakicito 2012-11-29, 18:17 20
Cytat:

NIGDY nie wszczepię sobie tego gówna

przy obecnym rządzie będziesz miał wybór - albo czip albo samobójstwo - wybieraj
Zgłoś
Olasty 2012-11-29, 18:17 1
spierdolić z kraju, albo samobójstwo dziękuję
Zgłoś
_kwiatek_ 2012-11-29, 19:25 6
Pojebało ich już do reszty! Kontrola na każdym kroku. Kamery na każdym rogu, systemy rozpoznawania twarzy, podsłuchiwane rozmowy telefoniczne, magazynowanie informacji o ludziach (np. facebook) i jeszcze chip mamy sobie wszczepiać?! niby dla naszego dobra... TAKI CHUJ!!!
Zgłoś
K................a 2012-11-29, 19:54 14
Wszczepianie chipów z danymi osobowymi to pojebany pomysł, ale najbardziej śmieszy mnie banda idiotów, która pierdoli o N.W.O. i RFID, a nałogowo bawi się Fejsdupą i Naszym Kutasem, zamieszczając tam swoje zdjęcia i detale ze swojego życia.

Zgłoś
bingo100 2012-11-29, 22:22 2
@up no sorry, ale moim kutasem się nigdy żadna banda nie bawiła, a już tym bardziej nałogowo
Zgłoś
Echis 2012-11-29, 23:51 27
Reklama do mnie przemawia. Niech wszczepiają to gówno, staruchom, nieuleczalnie chorym, niepełnosprawnym fizycznie i psychicznie oraz murzynom. Bo kogo oni obchodzą?

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Sorg 2012-11-30, 1:34 3
Zaczyna się inwigilacja. Żyjesz po naszemu albo wcale.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
D................t 2012-11-30, 1:34 2
Eugenika - to jest to.
Zgłoś
Sorien 2012-11-30, 1:59
Jak zobaczyłem murzyna i słowa "ponieważ teraz ja pracuję dla nas obu" to wiedziałem że to fake.

W życiu sobie nie wszczepię czegoś co reklamuje sie tak oszukańczo
Zgłoś
ostatni 2012-11-30, 3:19 5
Cytat:

"Genialna" reklama, jeśli chcesz by ludzie ci uwierzyli jak najczesciej uzywaj slow takich jak "bezpieczenstwo, milosc, rodzina" .

to już wiem kto wepchnie to lemingom...

Zgłoś
Mc6 2012-11-30, 3:41 9
ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.
Zgłoś
Smithy.exe 2012-11-30, 5:18 1
Popieram Mc6, może to się okazać bardzo przydatne. Odnośnie inwigilacji, ludzie, ogarnijcie dupska, przecież to nie ma GPSu, kamerki, mikrofonu... Chipy RFID w zasadzie nie posiadają nawet i własnego zasilania, tylko są aktywowane przez indukcyjne zasilanie z czytnika, więc sam ten chip będzie działać jak dowód osobisty, z paroma dodatkowymi danymi, jak to Mc6 powiedział, przydatnymi gdy na stole operacyjnym będziecie w stanie tylko wybełkotać eeeyyyyeeeyyyy. Plus, zależnie już od chęci i możliwości, można to zastosować we własnym zakresie w domu czy w samochodzie (ulubiona playlista w komodorze, ustawienie foteli w trabancie). Co innego będzie jeśli pracodawca będzie chciał ten chip wykorzystać do monitorowania twojego czasu w robocie co do sekundy, ale to wtedy już jego wina, nie chipu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów