"Genialna" reklama, jeśli chcesz by ludzie ci uwierzyli jak najczesciej uzywaj slow takich jak "bezpieczenstwo, milosc, rodzina" .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NIGDY nie wszczepię sobie tego gówna
No to się zaczęło...
Cytat:
NIGDY nie wszczepię sobie tego gówna
przy obecnym rządzie będziesz miał wybór - albo czip albo samobójstwo - wybieraj
Pojebało ich już do reszty! Kontrola na każdym kroku. Kamery na każdym rogu, systemy rozpoznawania twarzy, podsłuchiwane rozmowy telefoniczne, magazynowanie informacji o ludziach (np. facebook) i jeszcze chip mamy sobie wszczepiać?! niby dla naszego dobra... TAKI CHUJ!!!
Wszczepianie chipów z danymi osobowymi to pojebany pomysł, ale najbardziej śmieszy mnie banda idiotów, która pierdoli o N.W.O. i RFID, a nałogowo bawi się Fejsdupą i Naszym Kutasem, zamieszczając tam swoje zdjęcia i detale ze swojego życia.
@up no sorry, ale moim kutasem się nigdy żadna banda nie bawiła, a już tym bardziej nałogowo
Reklama do mnie przemawia. Niech wszczepiają to gówno, staruchom, nieuleczalnie chorym, niepełnosprawnym fizycznie i psychicznie oraz murzynom. Bo kogo oni obchodzą?
Eugenika - to jest to.
Jak zobaczyłem murzyna i słowa "ponieważ teraz ja pracuję dla nas obu" to wiedziałem że to fake.
W życiu sobie nie wszczepię czegoś co reklamuje sie tak oszukańczo
W życiu sobie nie wszczepię czegoś co reklamuje sie tak oszukańczo
Cytat:
"Genialna" reklama, jeśli chcesz by ludzie ci uwierzyli jak najczesciej uzywaj slow takich jak "bezpieczenstwo, milosc, rodzina" .
to już wiem kto wepchnie to lemingom...
ale wy jesteście niedojebani, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.
Popieram Mc6, może to się okazać bardzo przydatne. Odnośnie inwigilacji, ludzie, ogarnijcie dupska, przecież to nie ma GPSu, kamerki, mikrofonu... Chipy RFID w zasadzie nie posiadają nawet i własnego zasilania, tylko są aktywowane przez indukcyjne zasilanie z czytnika, więc sam ten chip będzie działać jak dowód osobisty, z paroma dodatkowymi danymi, jak to Mc6 powiedział, przydatnymi gdy na stole operacyjnym będziecie w stanie tylko wybełkotać eeeyyyyeeeyyyy. Plus, zależnie już od chęci i możliwości, można to zastosować we własnym zakresie w domu czy w samochodzie (ulubiona playlista w komodorze, ustawienie foteli w trabancie). Co innego będzie jeśli pracodawca będzie chciał ten chip wykorzystać do monitorowania twojego czasu w robocie co do sekundy, ale to wtedy już jego wina, nie chipu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów