Wielki Wybuch. Każdy z nas o nim słyszał. Zastanówmy się jednak co tak dokładnie wydarzyło się w pierwszej sekundzie po Wielkim Wybuchu. Kluczowym momencie, który zdefiniował przyszłą historię wszechświata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierdolenie o szopenie, myślę że fantazja jest od tego żeby bawić się na całego.
to był proces rozpadu jak np. słońca na 7 kolorów.
Tu temat w wydaniu dla dorosłych:
Ja pierniczę! Jednak ktoś czyta tu moje komentarze! Wykładowca ma mikrofon, a slajdy są wmontowane w film! Ale postęp! Chylę czoła!
(Spokojnie, Gorti. I tak subskrybuję kanał w oczekiwaniu na kolejne odcinki Kosmicznych Opowieści. Mam nadzieję, że z bezsennością jakoś sobie poradziłeś i nie chodzisz już przemęczony.)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów