Ktoś mi kurwa wytłumaczy czemu zniknęła mi nagle połowa napisanych przeze mnie postów (i nie mogę wklejać żadnych linków, a już mogłem) i dlaczego do chuja jak wpisuje ZWYKŁY komentarz, sam tekst, to wyskakuje mi pierdolony błąd o tym, że nie mogę dodawać żadnej treści? Mimo, że poza paroma znaczkami i spacjami nic innego tam nie ma?
I jak tu się do kurwy kontaktuje z adminem? Do tego też trzeba mieć jakieś tajemne kody i specjalne zezwolenie? Też za chuj nie idzie znaleźć.
Do The.prophecy:
No bo na tym polega immunitet? Szkoda tylko, że nikt nie mówi o tym, że owszem, nie mogą im zabrać prawka albo wlepić mandatu, ale za to mają obowiązek poinformować prezesa sądu o danym zajściu i docelowo jest wtedy wszczynane postępowanie dyscyplinarne. A skutkiem choćby najmniejszego ukrania w ty postępowaniu jest m.in. burdel w aktach przez nie pamiętam ile, ale ze 2-3 lata chyba, zamrożenie podwyżek i awansów w kategoriach zarobkowych i zresetowanie okresu, który już biegł do tej kolejnej podwyżki itp. Także de facto zamiast dostać po kieszeni (w myśl starego taryfikatora) na 3 stówy mandatu i pare punktów, dostanie burdel w papierach, problemyz przejściem do sądu wyższej instancji w ramach awansu, no i wreszcie dostanie po kieszeni nie na 3 stówy, tylko jakby dobrze zliczyć, to na jakieś 4 kafle spokojnie.
Do voidinfinity:
To środek represyjne, uregulowany w kodeksie wykroczeń i chyba też w części z przepisami karnymi prawa o ruchu drogowym, nic administracyjnego nie wchodzi tu w grę
Sory, że w dwóch postach, ale jak próbowałem to, co napisze pod spodem, wrzucić w tamten post to wyskoczył ten sam błąd to wcześniej...
Edit: Tekst pomiędzy dwoma beznadziejnymi napisami "UWAGA!" to tekst posta, pozbawiony wszelkich "@", cudzysłowów itp żeby tylko przeszedł. Sam nie przechodzi. Z tym dopiskiem przed - wszedł bez problemu. Wtf?
Edit2: Poddaje się, chciałem to wrzucić w drugim poście, bo inaczej się nie dało, a po dodaniu komentarza połączyło to w jeden i już problemu wtedy portal nie widział...