Sasha Grey, Jenna Jameson i Eva Angelina zgodnie stwierdziły, że jeśli chodzi o dawanie dupy, to pierwsze miejsce należy się niejakiemu Robertowi L. z Polski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tam pierdolisz, Lewy 3 gole strzelił.......
Hahaha kurwa nie wierzę Wrzuciłem to po pierwszej połowie, a drugiej nie oglądałem.
Ktoś tu dał dupy.
Krab z tobą, krab cię jebał, krab na drogę, krab ci w dupę, wykrabdalaj.
BongMan dałeś dupy lepiej niż te wszystkie "panie" razem wzięte. Na drugi raz oglądaj mecz do końca
MateuszMmz napisał/a:
BongMan dałeś dupy lepiej niż te wszystkie "panie" razem wzięte. Na drugi raz oglądaj mecz do końca
i na zdrowie
Frajer szuka poklasku podważając najsilniejsze ogniwo naszej drużyny. Nie wiem, czy widziałeś miejsce w grupie i czy zdajesz sobie sprawę, że reprezentacja od dziesięcioleci nie była tak silna jak teraz. Powiedz za co tak bardzo nienawidzisz Polski , że wzbudzasz hejt wśród sadoli do człowieka któremu do pięt nigdy nie dorośniesz? Podziwiam Lewandowskiego za charakter. Łoimy dupska jak leci i każdemu takiemu cwelowi jak Ty murzyńska pała w gardło!
MateuszMmz napisał/a:
No kurwa, to prawda
@up
Po pierwsze, to cwela sobie w rodzinie poszukaj. Po drugie, spuszczasz się nad "Lewym", bo strzelił 3 bramki drużynie kilkukrotnie słabszej od nas? Polska reprezentacja najlepsza od dziesięcioleci? Kurwa nie rozśmieszaj mnie. Zapomniałeś już jak te patałachy zajęły ostatnie miejsce w najsłabszej grupie, bez żadnego wygranego meczu, na turnieju organizowanym u siebie? Trudno o większą kompromitację. A Lewansteina i jego dwójki równie zeszwabionych kolegów nie szanuję za to, że u swoich niemieckich panów potrafią grać i gromią taki np. Real Madryt, a w reprezentacji mają wyjebane na grę, z trudem pokonują San Marino tracąc przy tym bramkę (to była chyba pierwsza od x lat bramka jaką SM strzeliło) i remisują z Mołdawią. A teraz Gruzję pokonali i już mają rzeszę fanów-sezonowców takich jak ty, którzy jak tylko zaczną przegrywać, będą mówili to samo co ja mówię cały czas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów