Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sadistic.pl/szykujesz-sie-do-remontu-lazienki-vt383494.htm
Wejdź sobie chociażby na wikipedie i sprawdź w jaki sposób działa zmysł wzroku, potem wpisz jak działa aparat i też poczytaj.
Obrazu tej czarnej dziury nie zrobiono żadnym aparatem, dane z odebranych przez teleskopy fal radiowych przetworzono na obraz.
No chyba, że ty widzisz za pomocą fal radiowych. W takim razie pokornie proszę o wybaczenie.
Musisz sięgać do wikipedii, żeby wiedzieć jak działa wzrok? Oko jest receptorem, do którego "wpada" światło odbite od jakiegoś przedmiotu. W oku masz czopki i pręciki - doczytaj sobie... najlepiej na wiki. Ciekawostka; jeżeli widzisz np zielony liść to znaczy, że odbija barwę zieloną; czerwoną i niebieską pochłania. Wiadomo, że nie zrobiono tego żadnym aparatem. To "zdjęcie" jest raczej zrobione dla zwykłego Kowalskiego. Dla naukowców ważne są liczby. Wejdź na swoją ulubioną wiki i zobacz, że zarówno fale radiowe jak i światło widzialne są częścią fali elektromagnetycznej.
są zupełnie innymi falami, jeszcze raz zapytam: widzisz poprzez fale radiowe?
Chciałeś być cwaniak, ale ci nie wyszło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów