18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
L................2 2024-03-28, 21:58 15
Ten bociek napewno przynosi pecha
Zgłoś
baronturbina 2024-03-28, 22:23 4
Lukiluki2 napisał/a:

Ten bociek napewno przynosi pecha

Jest duża szansa że ten bociek już nic nie przynosi.
Zgłoś
smc 2024-03-28, 22:33
Dzieci przynosi.
Zgłoś
Siriuz 2024-03-28, 22:50 3
baronturbina napisał/a:

Jest duża szansa że ten bociek już nic nie przynosi.

Bo co? Spadł z wysokości?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
poliqon 2024-03-28, 23:45 1
Bociani bogusław łęcina ...
Zgłoś
dr_dex 2024-03-28, 23:53 2

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
baronturbina 2024-03-29, 0:02 2
Siriuz napisał/a:

Bo co? Spadł z wysokości?

Bo jajco. Tak spadł i umarł. A teraz jest w bocianim niebie.

Wy PiSior o’ komuchy macie super poczucie humoru.
Zgłoś
Siriuz 2024-03-29, 0:04 6
baronturbina napisał/a:

Bo jajco. Tak spadł i umarł. A teraz jest w bocianim niebie.
Wy PiSior o’ komuchy macie super poczucie humoru.

Często widzisz PiSiory wokół siebie? Chcesz o tym porozmawiać?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
baronturbina 2024-03-29, 0:07 6
Siriuz napisał/a:

Często widzisz PiSiory wokół siebie? Chcesz o tym porozmawiać?

Tak chce. Doradź mi coś, co by Rosjanin zrobił na moim miejscu (poza najebaniem się)?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-29, 0:09 2
Został dosłownie zmieciony z planszy.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-03-29, 0:13
Kto jadł bociana??? Musze to spróbować.

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Siriuz 2024-03-29, 0:14 1
baronturbina napisał/a:

Tak chce. Doradź mi coś, co by Rosjanin zrobił na moim miejscu (poza najebaniem się)?

Cóż, nie wiem. Czy Rosjanie też mają problem z PiSem? To może pojedź gdzieś na zachód, może tam PiSu nie ma?

Zgłoś
baronturbina 2024-03-29, 0:28 4
Siriuz napisał/a:

Cóż, nie wiem. Czy Rosjanie też mają problem z PiSem? To może pojedź gdzieś na zachód, może tam PiSu nie ma?

Mieszkam w Polsce „A” więc nie mam problemu. Czemu jestes takim ordynarnym pisiorem ?
Zgłoś
Siriuz 2024-03-29, 0:41 6
baronturbina napisał/a:

Mieszkam w Polsce „A” więc nie mam problemu. Czemu jestes takim ordynarnym pisiorem ?

Nie wiem która to Polska A, ale widzę, że potrzebujesz chyba pomocy. W jednym zdaniu piszesz, że nie masz problemu, a zaraz w drugim znowu cos o pisiorach. Jakie tam fobie jeszcze Ci do głowy nawkładano? Wierzysz, że koniec świata jest bliski bo planeta płonie? Że mężczyźni są wrogami kobiet i odebrali im wszystkie zasługi?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów