Na filmie amerykański kierowca, który próbuje zawrócić ciagnikiem z naczepą. Ciekawy moment filmu 1:45, kiedy wysiada i ogląda efekty zawracania.liveleak.com/view?i=f0d_1383408466
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry zawodnik
W Ameryce żeby dostać prawko na ciągnik siodłowy wystarczy sie nauczyć teorii, umieć załączyć przyczepę, wymienić koło (nie taka prosta sprawa jak w osobówce bynajmniej) i zdać plac manewrowy (min. właśnie manewr "łamania" przyczepy), mozna to ogarąc w trymiga, nie to co u nas egzamin + szkolenie z przewozu rzeczy, okresowe badania i inne chujstwa, ale jak widać na powyższym przypadku system też jest niedoskonały bo czasami przepuszcza DEBILI.
@up nasz system też przepuszcza pierdolonych idiotów, na szczęście znacznie znacznie mniej niż w przypadku prawka jazdy kat. B. Nie ma systemu idealnego.
nie narzekajcie tak, bo z 6 lat temu bodajze bylam swiadkiem jak kierowca podobnym ciagnikiem z naczepa zawraca. to bylo pod warszawa. i poradzil sobie, choc bylam pewna ze sie nie zmiesci.
Kiedyś musiałeś popisać się umiejętnością prowadzenia ciężarówki a raczej cofania, nie było ciągników i naczep tylko skrzynia i przyczepa dwuosiowa, i cofaj teraz czymś takim i jeszcze po łuku, ciągnikiem rolniczym jeżdżą bardziej wprawieni kierowcy niż te głupie amerykańskie drajwery co to nawet wstecznego wrzucić nie potrafią.
Szczerze mi się go żal zrobiło, że taki głupi się urodził. Ale to w końcu statystyczny mieszkaniec ameryki
3:35 myślałem, że z tyłu za ciągnikiem stoi przywiązany salutujący murzyn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów